- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dean92
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek van ötlete TP-Link NX510v routerrel kapcsolatban. Ma ezt a routert kaptam a yetteles otthon net csomagomhoz. Sajnos bárhogy küzdök, a "Lan3/wan" portot nem tudom életre kelteni. Ha Lan1 vagy Lan2-höz csatlakoztatok eszközt, tökéletesen működik, viszont a Lan3 nem jó. Bár a gépem érzékeli hogy kábelt csatlakoztattam, de azt írja hogy azonosítatlan hálózat, a routernek a kezelő felületén pedig egyáltalán nem látszódik a "vezetékes ügyfelek" között. (Több eszközzel, több kábellel tesztelve.)Valaki találkozott már hasonló problémával? Én vagyok csak béna, vagy a routerrel lehet gond?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest