- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Egészen màs, mint a Pit Boss...
Puhàbb a szàra, meg gumizva is van. Az orrnyeregnél is. Viszont kicsit szükre vannak véve a szárak, ahhoz képest, hogy nagyon szélesek (mig a Pit boss-ba, vagy az R1-be simàn lehet Split Jacket vagy Jawbone lencsét vàgatni, addig a C-Six mellé téve a Jawbone lencse 3-4mm-el keskenyebb... Ezt onnan tudom, hogy Ice függő vagyok és az első utam a Lab-ba vezetett, hogy megnézzük miből lehet vàgatni bele... Egyedül a radar XL lencse adnà ki, de abból lehetettlen Ice-ot talàlni...) a lencséi.
Nekem pont jó a szélesége, plussz mintha a fejemre öntötték volna, de pl Harryls-nak már szük volt.
Ha ennyire nem kényelmes neked a Pit Boss, szivesen visszavàsàrolnám, vagy cserélném!!! -
Tobb oras viselesnel meg a ch titan is tud kenyelmetlen lenni...
Beneztem opticworldbe, ezek az uj modellek te joeg, mint vmi bazari 3palcas hulladek, ha nem ott latom a.vitrinben azt mondom vmi gagyi fake. Szaraban made in italy felirat diszeleg, csodas...Persol lesz a kovetkezo szemum ez mar biztos, O evek ota nem tud.kihozni egy epkezlab modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged