Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz Hullamos #28797 üzenetére
Wow, màsfél centis spider crack... Nekem még sosem volt ekkora... Nagyon irigy vagyok!!!
Amúgy Titanium keretes? Nem látszik jól a képen. Ha az és eladnàd, tudod a számom... Vagy cserélném X-metal R1 keretre (adok hozzà jó lencsét is...).
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
venge
aktív tag
Évek óta keresek papucsot. A mostaninak (nem Oakley) már majdnem teljesen el van kopva a talpa, a lábamujjam már majdnem a földön van. A párom már többször ki akarta dobni, meg venni akart újat, de nem engedtem neki, mert valami normálisat szeretnék! Olyan kellene, amiben itthon, strandon tudok járkálni, de nem tanga, hanem normál. Oakleyban tetszik egy jópár fajta, de sehol sem találok! Nem tudtok segíteni?
-
KMan
őstag
Keresek: Oakley splice emerald
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Keresek: jawbone lencséket (clear-t mindenképp, esetleg ruby/+red), illetve jawbone alsó keretet.
Igen, rendelhetnék a LABben, de előbb körbekérdezek itt, hátha van valakinél elfekvőben
[ Szerkesztve ]
Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.
-
csaszi72
senior tag
Oakley bob head koponya Display valakinek ?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
harryls
aktív tag
-
Hullamos
tag
Hihi ezt most nyertem.Karcos a lencse de boldog vagyok,sohasem volt meg Zerom
Ha nem allsz ki valamiert,akkor elbuksz mindenert.
-
Reignman
aktív tag
Lesz Oakley Google Glass a hirek szerint...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
-
dave182
senior tag
Sziasztok, szeretnék venni egy gascan-t, van valakinek tapasztalata vele?
A napszemüvegeknél vannak különböző méretek?
Hol érdemes venni, viszonylag szűkös a keret amit rá tudok szánni...
Köszönöm a válaszokat! -
dave182
senior tag
Teljesen amatőr vagyok a témában, minden információnak örülök, nem tudom, hogy mire vállalnak vagy nem vállalnak garanciát, bár a gyártási hiba gondolom az alatt az egy hónap alatt is kijönne amit az úriember vállal a szemüvegre...Így már másabb szemmel nézek a dologra..
-
MODERÁTOR
válasz dave182 #28826 üzenetére
Lencsekarcra nincs garancia sehol. Max akkor jöhet jól ha az iridium réteg leválik. De ha rendesen karbantartod a lencsét akkor erre kicsi az esély belátható időn belül. A szemüveget meg tudod nézni mielőtt megveszed.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Narakh
senior tag
No, a korábbi Holbrook eljutott a LAB-be, és eredetinek bizonyult. Kicsit csalódott voltam, mert a "használatlanságához" képest a lencsék szélei itt-ott felhámlottak a rajtuk hagyott retektől ( ), de egy ötezresért, hibátlan kerettel még így is jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
dave182
senior tag
válasz SamuraiKenji #28837 üzenetére
Oil rig-et én is próbáltam, az elég szélesnek tűnt a fejemen, ahhoz képest a gascan mekkora?
-
DemonDani
addikt
Megbízhatok ebben? Mindenhonnan máshonnan rátenne ugye a VAM-ot usabol...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Okés, persze íme az ominózus táblázat.
Írd össze, ha van valami új infód, aztán "beleépítem". Sok sok új modell lefolyt már a Dunán, szal gondolom lesznek újdonságok.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest