Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz keskeny00007 #28549 üzenetére
szerk: 20mp
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Na úgy néz ki vettem egy monster dogot is
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
Ne viccelj, mindig talál valamit az ember. Én a pár éve megjelent modelleken kapásból átfutok, sokszor csak így keresek: oakley vintage
Nemrég volt egy kivétel amit majdnem megvettem, csak nem engedett annyit az árból ami megfelelt volna nekem. A 3db-os fuel cell science sorozat volt -
venge
aktív tag
Hát ez kva jó!
Tegnap este írtam egy nemzetközi Oakley fórumra, egy Oakley dílernek ezzel a láncszemmel kapcsolatban. Erre ő azt válaszolta, hogy írjak az oakley.com-ra, mondjam el nekik, hogy mennyire szeretem ezt a márkát és biztosan segíteni fognak. Így is tettem, megírtam nekik, hogy mennyire szeretem a termékeiket, meg, hogy tagja vagyok a Magyar Oakley Klubnak .
Most kaptam meg a választ, hogy ők ebben nem tudnak segíteni, keressem meg a hazai viszonteladót, a Mofot!Már arra gondoltam, hogy veszek még egy Crankcase-t nagyobb óralánccal és egy szemet átrakok ebbe az órába.
[ Szerkesztve ]
-
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lett néhány szemcsim:
Nem hibátlanok:
- Oakley New Straight Jacket - Redline/Black Iridium (2001es vásárlás), dobozával, cleaning baggel, keret szép állapotban, lencse belül felhólyagosodva
- Oakley Minute (2. gen) - FMJ 5.56/Black Iridium (2001es vásárlás), cleaning baggel, viseltes
- Oakley Fives 2.0 - Crystal Blue/Black Iridium (2001es vásárlás), viseltesÚjak:
- Oakley Frogskins - Crystal Blue/Grey, új, dobozával, cleaning baggel
- KAKUKKTOJÁS Crosshairre cserélnm: Ray-Ban RB3025 AVIATOR LARGE METAL 004-51, új, tokkal, törlőkendővelSose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat.
-
venge
aktív tag
Mondtam a páromnak, hogy én még tárgyat nem szerettem ennyire, mint ezt az órát!
Azt mondta: dehogynem!
Kérdeztem: melyiket?
Azt mondta: az összes Oakleyt!De ez nem így van! Semmi pénzért nem adnám el ezt az órát!
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Meg kell, hogy mondjam, hogy csalódtam a Pit Boss-ban. Kinézetével, minőségével, kialakításával nincs semmi bajom, de...
Egész napos viseletre kényelmetlen. Nehezebb, mint egy átlagos műanyag keretes szemüveg, a szára viszont vékonyabb, így egész napos viseletnél olyan, mintha le akarná vágni a fülemet! Szerintem ezt nem lehetne megengedni az Oakley Elite kategóriás napszemüvegétől!
Van valakinek C-six? Még sosem láttam élőben! -
X-metal
tag
válasz radi8tor #28573 üzenetére
Nem tudom megerősíteni a Pit Bossal kapcsolatos problémákat. Pont ma van második hete, hogy eltávolodtam Magyarországtól déli irányba úgy 10.000 kilómétert. Több szemüveget hoztam magammal ( R1, Juliet, XX, Pit Boss ) és akármelyiket is veszem fel, rövid időn belül kicserélődik a Pit Bossra. Leirtam itt pár hónapja, hogy egy Juli kényelmesebb viselet, de egyik sem takar olyan jól, mint a PB! Lehet, hogy mázlista vagyok, de én simán viselem akár több órán át is gond nélkül.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
gaborcsu
tag
Ferrari-Oakley eredmény: [link]
A néhány új modellről pár szót:
Tincan-ről nem tudom eldönteni, hogy egy férfias női, vagy egy női szárakkal ellátott férfi modell.
Aki a Carbon Bladet tervezte annak fogalma sincs erről a márkáról, valószínű korábbban Raybaneket tervezett.
Új Canteen ugyanaz mint a Style Switch csak switchlock nélkül, gagyi logóval.
A Chainlink egész jól idézi az egykori Monster Pup vonalvezetését, de valahogy a lencse és a szárak méretaránya nem az igazi.
A Fuel Cell, meg a Jupiter Carbon nagyon ok, bár ezzel a bevált Ducati Holbrookos színkombóval nehéz mellélőni.
Az új Sq Wire egész jó lett, ez biztos nem olasz tervezés.Kíváncsian várom a többi idei új modellt.
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
gaborcsu
tag
válasz TayRol #28579 üzenetére
Semmiképpen nem szélesebb, sztem kb egyforma de össze kellene mérni.
venge: De már úgyis lerendeltem 1000db R1-et, akkor azt is hozzácsapatom. Viccet félretéve én nem osztom az itteni általános véleményt a Plate-el kapcsolatban. Csak így merem kiírni, hogy én azt csak valami 80'-as évek őrült sci-fi filmjének kellékeként tudom elképzelni
koxx : Ja, élőben valószínű jobban kijönnek az arányok.
[ Szerkesztve ]
Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
X-metal
tag
Ma egy Sunglass Hut-ban felprobàltam egy Shaun White Offshoot-ot. Kurvàra bejőn... Azóta is az jàr a fejemben, hogy visszamegyek és megveszem.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
csabolcs
csendes tag
üdv!
valakinek nincs eladó sorban oakley hijinx-e?
ELADÓ/csere Oakley Eyepatch - PolBLK/WarmGrey ----van több szemüvegem is, cserére akár----
-
csabolcs
csendes tag
bocsi, de már nem tudom szerkeszteni...
edel optics-ról vélemény?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ/csere Oakley Eyepatch - PolBLK/WarmGrey ----van több szemüvegem is, cserére akár----
-
csabolcs
csendes tag
gaburcsut néztem már... fehér vagy brown tortoise lenne a kiszemelt. de ha nem lesz más megoldás akkor tőle fogok ismét szemüveget venni. 60K boltból újonnan jó ár egy kozik hijinx-ért?
-
kovacs.zotya
csendes tag
Sziasztok!
A Five squered Ducati modelljéről érdeklődnék! Ugye abban az esetben ha a lencse aljába be van gravirozva a Ducati logo akkor a szemüveg jó eséllyel eredeti?
Illetve a gravír utalhat arra,hogy a lencse polarizált? (oakley oldalon a costume szemüvegeknél tapasztaltam,h ha polarizált lencsét választok akkor automatikusan megjelenik egy gravirozott felirat a ball lencse allján.)
A ducatis kiadások mind polarizáltak vagy "sima" lencsével is kaphatóak voltak?
Mennyire hamisítják ezt a kiadású szemüveget? -
Viry
tag
válasz kovacs.zotya #28590 üzenetére
A ducati kiadásba "DUCATI" felirat van NEM logo (ok a ducati felirat maga a logo... ) vagy polarized...
van pár ami polarizált, de a többsége NEM polár lencsés!
Ide katt és a signature nél keresd ki a ducatit...utána a lencse sorban látod mi polár és mi nem...nagyjából elég korrekt adatbázis...
talán ezt keresed...? de van belőle nem polár is !!![ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
kovacs.zotya
csendes tag
Meg mondjuk a használtaknál a matt felület is "fényesedik" kicsit a tokjában való zötykölődéstől.
Azt is olvastam,hogy az eredetiek mellé jár kemény tok is, de szerintem ez sem így van. A puha tok jár minden esetben ami törlő kendőnek is használható.
Jelenleg egy minute-em van. Ahhoz sem volt kemény tok csak puha. -
Viry
tag
válasz kovacs.zotya #28593 üzenetére
...ahogy mindenki, te is félre olvastad...olvasd el figyelmesen nyelvtanilag jól kielemezve a mondatot...
A HAMIS mellé jár kemény tok, az eredetihez NEM jár soha, csak a spec. kiadásoknál és az x-metáloknál esetleg...
nyugi mindenki félreolvassa...azt a bizonyos kisokost (gondolom te is azt olvastad )[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Srácok, ezt az oakstore.de-t ismeri valaki esetleg?
Elég jó áron van náluk amit kinéztem, de nem tudom mennyire megbízható site.
less qq more pewpew!
-
csabolcs
csendes tag
hijinxbe lehet kapni icon-t? ha nem, szerintetek batwolf icon-t bele lehet valahogy rakni? mert úgy néztem ugyanakkora mindkettőben a jel...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest