Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
Oakley hátitáska.
Csávó korrek, most hoztam el tőle 2db Alpha Industries kabátot.
Tipp-Topp állapotúak (szinte új)a cuccai.[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
kovacs.zotya
csendes tag
Megvan a ducati edition fives squared szemüveg. Eredeti ráadásul
-
venge
aktív tag
válasz kovacs.zotya #28602 üzenetére
Lássuk!
-
lorcsi
veterán
nincs ez túlárazva egy kicsit
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Viry
tag
Ahoy!
Ebayen ki a 7706Leemarcus? már nem emlékszem...
tolj egy privit légyszi!
thx[ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
Narakh
senior tag
válasz kovacs.zotya #28606 üzenetére
Annyira jól áll ezeknek a FS-eknek a matt fekete keret...
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
csaszi72
senior tag
Keresek CrossHair-t az alábbiak beszámításával vagy cseréjével.
Wire
lencse látott már jobb napokat isBig Square Wire
Szép állapot, jobb lencse belső oldalán alsó szegmensben, nem zavar abszolúte sómaródásRayBan RB3149 "Predator"
Képek infót priviben.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
venge
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
snemeth
aktív tag
Szevasztok!
Tudtok olyan boltot Bp-en, ahol Whisker keretet élőben meg lehet nézni/próbálni? Új dioptriás szemüveget szeretnék csináltatni és ez a keret szimpatikusnak tűnik.
-
Sas7
tag
Sziasztok,
Szerintetek mennyit ér egy újszerű állapotban levő Oakley Twenty XX 2012 Polished Black / Black Iridium (OO9157-01)? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Fogok rendelni 1-2 héten belül az oakstore.de-ről. Ha valaki szeretne társulni, szóljon (20 eur a szállítás, szívesen elosztanám).
less qq more pewpew!
-
Babarnew
tag
hali, ha valakit esetleg érdekel, egy oakley-val párosítva nagyon ütős kombináció
ALPHA INDUSTRIES M-65 FIELD COAT - kabát, klasszikus vietnami veterán stílus
http://www.alphaindustries.com/mens-field-coats/alpha-industries-m-65-field-coat.asp
Khaki szín, új állapotú, kifogástalan, 2-3 alkalommal viselt L-es méret (kényelmes L, inkább EU XL - lásd gyártói oldal), magyarországi ára 48-50 e Ft, ha valakit érdekel privátban megbeszéljük
-
MODERÁTOR
-
venge
aktív tag
Az utóbbi időben nagyon rákattantál az Oakley-ra! Nem-de?
Más: beszéltem a The Labnál Istivel (köszi Kálmán), próbáltak az egybesült államokból szerezni az órámhoz szemet, de sajnos nem sikerült! Ezek után nem marad más (legnagyobb sajnálatomra ), mint venni még egy fémszíjas Crankcase órát!
-
MODERÁTOR
-
ROB'S
újonc
Sziasztok!
Most bukkantam erre az oldalra és egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Pit Boss "1es" / black polar szemüvegem aminek sikerült megkarcolnom az egyik lencséjét . Most szembesültem vele, hogy nem tudok rendelni a lencséből, mert nem gyártják. Valahol olvastam, hogy egy másik fajta szemüveg lencséjét lecsiszolták és úgy összerakták... Van valakinek ötlete,tapasztalata, vagy esetleg eladó lencséje... (Más szín se gond.)
Előre is köszi a segítséget. -
venge
aktív tag
Ez melyik típus?
-
Narakh
senior tag
Volna itt egy pár Walleva Black polár lencse Fives Squared-hez, ha esetleg valakit megmozgat a dolog.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
X-metal
tag
Nekem több PB1-em is van itthon. Van egy pár vadi új VR28 Black Polarized lencsém, ami esetleg eladó lehet... Vágatni Jawbone vagy New Racing Jacket ( ez a két modell ugyanaz, csak a Jawbone elnevezést New Racing Jacketre cserélték, és Jacket-ként már csak nagyrészt Vented lencséket lehet hozzá venni.) lencséből lehet, illetve ha jó az optikusod, akkor a Split Jacket lencséjét is bele lehet vágatni, de az éppen csak kiadja, tehát ott nagyon pontos munkára lesz szükség! Mindhárom modell lencséjének a konkávja egyezik a PB lencséjével, a különbség mindössze annyi, hogy a Jawbone és a Racing lencséje gazdagon kiadja, a Split pedig éppen hogy... Nekem van Jawbone-ból vágott Ice polár, és Split-ből vágott sima Ice is. Ezeken kívül több olyan lencse is van, aminek a konkávja nem egyezik a PB-vel, de lehet vágatni belőle. A teljesség igénye nélkül: Eyepatch 1-2, Dispatch 1-2, Batwolf, Radar, M-Frame Heather...
Harryls: Nemtom, de nagyon randára sikeredett.....
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Építkezés általi anyagi kifulladás miatt eladó sorba kell tennem pár szemüveget.
Van pár Juliet ( 2nd gen Titanium-Gold iridium 038557A doboz- coin , 1st gen TIO2-Vr28 Black Polár JT001301, Ducati Carbon doboz-coin, és még 2 custom választható lencsével), két Mars (Ruby Crater C000374, X-metal-Emerald M004196) egy Romeo2 Polished-Titanium Iridium, egy Penny Copper PC002495, egy Blood-Black iridium Trenchcoat, van 2 Spike keretem, Icon Claw carabinerem (új címkés), Bob kulcstartóm (új, gyári zacsiban bontatlanul), Óratartó display (műanyag), rengeteg 2-es és 4-es fém állványom.......
Most hirtelen ezek jutnak eszembe...Ha valakit érdekel bármi ezek közül, akkor privátban meg tudjuk beszélni.
Nyilván itt a fórumon tudjátok, hogy ezek elég ritka dolgok, és nem minden nap kerülnek piacra, tehát
tényleg csak komoly ajánlatokat várnék!!!Az Ebay-en meg a Facebook-on rövid időn belül el tudom adni mindet,
de jobban örülnék, ha köztünk maradnának...
Pláne, ha idővel vissza tudnám vásárolni őket.Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
MODERÁTOR
-
csaszi72
senior tag
válasz Babarnew #28623 üzenetére
Na ha már felmerült az Alpha.
Én meg keresnék cserére Alpha bőr kabátot.
Ami van érte: Alpha Industries Prop, feketevagy egy Alpha Industries Engine, olive zöld
képeken csak a tipus pontos a szín nem
Amúgy szerintem egy RéjBen jobban passzol hozzá bár Oakley se ront az összhatáson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest