- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Ja hogy arányosan változnak egymáshoz képest... ahhha. Előbb is mondhattad vóna.
De várjál.. ha a végeredmény ugyan az lesz akkor nem tök mind1, melyik beállítás lesz a jó?
Tudom rövidebb záridő könnyebb kép készítés, de kisebb ISO zaj mentesebb kép.Érdekes mert az elején amikor bejöttem ide azt mondták, hogy az Automata mód semmire nem jó most meg azt mondják, hogy hagyjak csak szépen mindent automatán?
Hogy van ez Pumba?
A mód állásban csak az F-et lehet állogatni nem? Az meg korlátozva van lefelé. (obi függő)
Ennyi erővel az automata sem állítja az F-et csak a maradék kettőt az ISO-t meg a zárat.tvamos:
Mivel anno csak kompakt gépeim voltak mindig a Live-ot használtam tehát a nagy kijelzőt.
De aszonták ez DSLR ezt a nézőkével kell használni mert akkor látom az igazi képet.
Tehát azzal használom és milyen jól át is verem magam vele mivel hiába látom én a "valóságot" a tükrön keresztül ha az elkészült képnek semmi köze nem lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor 400 Pro - gép a képben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Synco vlogger kit 1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged