- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sequoyah #10021 üzenetére
szerk: Inkább semmi, tényleg lapozzunk
Párszor említette m3ss, hogy nem a legjobb képei lesznek felfedezettek, de persze minekünk nézve a kevésbé jó képeit, arra is azt mondjuk, menymáapcsába, örülnék ilyen szar explored képnek.
Oszt dikkmá, explore lett az a döglött lepke amit asszony rosszalló pillantásai mellett sebtiben meglőttem hogy meglássam mennyire (nem) makró a makró üvegem. De hogy pont ez... Jó, örülünk a kicsinek is, de ez így keserédes öröm. -
Mercutio_
félisten
válasz
Sequoyah #10021 üzenetére
Én - és sokan itt a topicban - ezzel tisztában vagyunk, szerintem amit írtam az nem is cáfolja ezt
Annyi, hogy az általad leírt esetben kisebb lesz a részletvesztés, de attól még lesz részletvesztés, és én csak ennyit állítottamA konklúziód viszont szvsz téves, nem terem több foton, csak a "befogás" során kevesebb zaj lesz így javul a jel/zaj viszony, azaz a kép értékelhető pixeleinek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest