- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsa82
tag
válasz
Zeze94 #45501 üzenetére
Valóban jobb a D7200 szenzora, de csak egy leheletnyit, a paraméterei gyakorlatilag egyeznek az elődje szenzorával. Nekem csak D7200 volt (van), de feltételezem, hogy nagyon kell keresni a különbséget, napi használat mellett valszeg nem szembetűnő. A D7200-ban van wifi csatlaklozási lehetetőség, én részben ezért vettem ez utóbbit, aztán szinte sosem használom az android appal... Meg egy kicsit gyorsabb a gép, de ez egyszerűbb használatnál nem oszt, nem szoroz, inkább gyorsan mozgó témáknál számít.
Egyébként meg azért sanszos, hogy a 70e expo komolyabb leharcoltságot is jelent (bár ehhez alaposan össze kell hasonlítani a kettőt), én is beletettem az enyémbe ennyit két év alatt, és bár tökéletesen működik, ez időarányosan jelentett több ütést, kopást, karcot, megázást is...
Szerintem mindkettő jó választás lehet, az általad írtak alapján én mai fejemmel inkább talán a D7100-at venném meg, de csak miután mindkettőt alaposan megvizsgáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Gigabyte alaplap topik
- Autós topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy ruhás topik
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- Mini PC
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest