- Fórumok
- Digitális fényképezés
- Nikon DSLR topik
- (kiemelt téma)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
45800 - 45701
52454 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
excalibur36
senior tag
-
szacsa82
tag
Szerintem ez a legjobb árértékű választás. Igaz, hogy - mint azt kicsivel feljebb tárgyalták - a fényerőt ilyen témánál úgysem lehet kihasználni f2.8-on olyan kicsi az éles sík, hogy lehetetlen jól belőni ugró állatnál, ott kell min. f4 vagy f5.6, amit egyszerűbb obik is tudnak. Másfelől a Sigma jó minőségű, éles obi, mindenképp jobb a kitnél.
-
Roachy
senior tag
Bár nem tudom milyen képeket akarsz csinálni, de inkább a tele tartomány kéne a kutya akció fotózáshoz.
-
Roachy
senior tag
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményetek, tapasztalataitokat kikérni a Sigma 17-50 f2.8 optikáról.
Kutyusokat fotóznék vele ugrálás, futás, bemutatózás közben, egy D7100 vázon.
Általában szabadban.
Amúgy hihetetlen, de veszett gyorsak tudnak lenni ezek a kis ördögök...
van úgy hogy az 1/2000 is kevés... -
Viperator
őstag
Akkufajtától függ, pl EN-EL15b tölthető vázon keresztül....
Nem értem, hogy miért nem tudnak normális kártyaolvasót venni? Kezdettől fogva így használtam/használom és sosem volt probléma. Távollétemben (pl. kirándulás), viszek magammal egy külső 2,5" HDD-t, telefon és USB HUB segítségével (természetesen ebbe beledugva a kártyaolvasó) át tudom másolni kártyáról HDD-re a képeket.
-
Roachy
senior tag
Nézőpont kérdése.
Sokan meg arra esküsznek, hogy ki sem veszik a memóriakártyát a gépből, úgy még kisebb az esély az esetleges hibának, sérülésnek, adatvesztésnek. Egy gagyi, olcsó kártyaolvasó hamarabb okoz bajt, mint a gép sajátja.
Usb-ről tölti az aksit a géped? Aligha, ilyet nem tudnak a dslr-ek.
Ja és ezeket az aksikat már nem kell félteni. Simán rá lehet töltögetni. Pont hogy a teljes lemerültséget és a fullos föltöltöttséget szeretik kevésbé. -
gaben22
őstag
Helo, bocs, ez nem lesz válasz a kérdésedre, de szerintem szerencsésebb venni egy memóriakártya olvasót. Gyorsabb, nem kapcsolgat be a fényképeződ, talán akkut se kezdi el tölteni (nálam ez régi beidegződés, hogy nem töltögetjük ész nélkül az akkut).
Kérdésedre ezeket a linkeket találtam próbáld végig őket:
[link]
[link]
[link]
[link] -
gergo5991
őstag
sziasztok, win 10 feltétele óta nem ismeri fel a nikon d7200as kamerámat. A nikon oldaláról már minden létezo programot letöltöttem de 1ik se mukodik. Mindenhol azt irja hogy nincs driver a d7200hoz. A kamerát az usb porton szeretném a géphez kötni, win 7 en mukodott.
-
szacsa82
tag
-
Viperator
őstag
-
szacsa82
tag
-
Frigetrus
aktív tag
"Nem vagyok képben, hogy egész pontosan hogyan viszi át a váz az obira a rekesz értéket."
Biztos nem a pöcök viszi át, elektronikusan kommunikálja le a dolgot.
Ha a pöcök vinné át akkor az AI-S-es obiknál nem lenne szükség a vázon (már amelyikenen van) AI gyűrűre...Ha jól tudom, ha a rekesz mozgatása vázról történik, akkor az csak elemeli a"kis pöcköt" kitámasztó kart, és az szabadon be fog ugrani. Hogy meddig? Addig amíg az objektíven belül lévő mechanika megakasztja.
Az 50 1.8 D-vel ki is próbálhatod ezt, ha a rekeszgyűrűt tekered, akkor a "kis pöcköt" sem tudod teljes útján mozgatni. -
marcitp
őstag
-
r.levente75
addikt
-
Viperator
őstag
-
szacsa82
tag
Igen, az a helyzet, hogy minden más obival rendben van, azoknál semmiféle beszűkülés nincs a legnagyobb blendén, és korrektek az expozíciók, viszont azóta kipróbáltam egy D50-esen is, és azon is ugyanígy viselkedett a hibás obi. Nem vagyok képben, hogy egész pontosan hogyan viszi át a váz az obira a rekesz értéket, de azt gondolnám, hogy mechanikusan a pöcök állításával, ezért is érthetetlen, hogy miért nem az adott érték megy át, mivel látszólag a pöcök rendesen teszi a dolgát. A váz ugyanúgy 1.8 és 16 közt engedi állítani a rekeszt, mint mindig, szóval nem ilyen elektronikus elcsúszás van...
@Throme: nem lehet fénymérési probléma, mert a váz által beállított rekesszel pont, hogy jók lennének a fotók, csak a nyavalyás üveg nem arra ugrik.
Hát ez számomra misztikus, valszeg megfogadom randras_83 kolléga javaslatát, és majd elviszem szervízbe, ha valami civilizáció közelébe jutok.
Kész szerencse, hogy van egy 1.8D-m is tarcsiban... Azzal minden ok.
-
marcitp
őstag
Már ott is rekeszel, szűkül a blende, írta. Ezért is érdekes. Tényleg mintha expókorrekció lenne beállítva, de ha a többivel jó, akkor meg mégsem.
-
Viperator
őstag
-
zs198
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő DSLR-t nézegetek.
A D5300-asról vélemény?
Családi fotózás, utazás, tájképek.
Kezdő fotósmasina lenne a DSLR-ek világában.
Jelenleg egy kompakt Sony DSC HX90-est váltana.
Lehet hülye kérdés...de mekkora lenne a különbség képminőségben? Egy kezdő obival venném ( AF-P 18-55 VR).Válaszotokat előre is köszönöm!

-
randras_83
addikt
-
Throme
veterán
-
szacsa82
tag
2 egységgel, megítélésem szerint 2,2re...
-
randras_83
addikt
-
szacsa82
tag
Sziasztok, adott d7200, és 50mm f1. 8g. Felfigyeltem arra, hogy a gép ezzel az obival marha sötét képwket lő. Raw fájlokat kb 2 FE-vel kell felhúznom. A blende beugratóval megnéztem és látszik h pontatlan, pl. 1.8nál is már szűkül és ez így megy eltolódva. A váz úgy érzékeli h minden ok, exifben is a beállított érték van. Az obi sértetlen, a pöcök látszólag tökéletesen működik, ha kézzel megpiszkálom, a többi obival viszont jó a váz... Mi a túró lehet? Köszi
-
taxi
aktív tag
Nincs valakinek egy kiszolgált hibás D3200-as váza?
-
marcitp
őstag
Szerintem várjál másikra. Nem tudom, mennyi alapja van a 7100-nál a “sok videó ront a szenzoron” dolognak, az viszont tuti, hogy pl a régebbi canon-oknak nem használt, nagyon melegedtek, szaki mesélte.
Inkább várj egy biztosabb - jobb vételre, lesz eladó gép úgyis!
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy 21 ezer expós D7100 váz eladó, viszont valószínüleg sokat bolt használva videózásra.
Ennek van valami jelentősége, vagy nem kell vele foglalkozni az expó szám a lényeg?
Valahol azt olvastam hogy a videózás nyírja a szenzort rendesen... -
Yodafon
őstag
-
marcitp
őstag
-
Yodafon
őstag
-
szmayer1
senior tag
-
total90
támogató
-
szmayer1
senior tag
-
Kutya_68
csendes tag
-
Viperator
őstag
-
anaqer
veterán
-
kuruc01
tag
-
Kutya_68
csendes tag
-
marcitp
őstag
-
PuMbA
titán
-
Viperator
őstag
-
Throme
veterán
-
PuMbA
titán
-
i-sti
senior tag
-
anaqer
veterán
-
Frigetrus
aktív tag
Vállalható. Esküvőn, viszonylag sötétben egész jó találati aránnyal toltam AF-C-vel... Azért néha gondolkodott... De egy jó üveggel, szabadban, nagyobb fényben azért jobb.
Egy rákfenéjük van ezeknek az 51 pontos AF (Multi-Cam 3500DX-FX) rendszereknek: mégpedig a középre zsúfolt 15 keresztszenzor. Ha mind az 51 keresztszenzor lenne, nem volna semmi gond, követőben sokat dobna...
-
excalibur36
senior tag
-
anaqer
veterán
-
Viperator
őstag
-
marcitp
őstag
-
anaqer
veterán
"csak fotózásra kellene, kutyusokat kiképzés közben (ugrálnak, futnak)"
Ez volt ugye a kiindulási pont - namost erre nagyon rövid záridők kellenek, de azért nem pengeéles fókuszsík (tehát f2.8 - de szerintem inkább f4 - alá úgysem fogsz tudni menni).
Ha csak nem mindig kint, full derőfényben csinálod, itt bizony eléggé el fog szaladni az ISO - D300 szerintem alapból felejtős.
-
excalibur36
senior tag
-
Frigetrus
aktív tag
-
tvamos
nagyúr
Nagyon sok penz ez a D300S-ert. Szerintem alkudj a felebol egy kicsit!
-
excalibur36
senior tag
-
mazsi70
őstag
-
Viperator
őstag
501.8G gyorsabb, mint a D.
-
excalibur36
senior tag
-
Kutya_68
csendes tag
Olcsó, működik.
Ha gyors kép kell, ne csak a vázzal foglalkozz, hanem gyorsan fókuszáló objektívvel inkább. -
Kutya_68
csendes tag
-
marcitp
őstag
-
marcitp
őstag
Szerintem képminőségben és af-c-ben is.

-
excalibur36
senior tag
-
marcitp
őstag
-
*Ropi*
félisten
-
marcitp
őstag
300-ról váltottam 7200-ra, jelentős af javulásban van követőben is. Esetleg sony milc? Yt-on láttam videót, canon dslr vs milc direkt követőben tesztelték, a sony leverte a tükröst erősen.
-
Viperator
őstag
12 éves kiadású és szvsz nem biztos ajánlott a gyors fotózáshoz. Jönnek az okosabbak és majd megmondják a tutit. Ráadásul nem vázfüggő, hanem fotósfüggő, hogy mennyire ügyes a kezelésben...
-
excalibur36
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki véleményt mondani a Nikon D300S (D300) vázról?
csak fotózásra kellene, kutyusokat kiképzés közben (ugrálnak, futnak)
Mennyire használható ilyen felhasználásra manapság ez a váz?
Mennyire gyors az AF-a, főként az AFC? (persze optika függő is)
Egyszóval érdemes lehet még megvenni egy ilyen vázat?
-
anaqer
veterán
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
D5600-hoz tudnátok ajánlani portré markolatot? Első körben az olcsó megoldások érdekelnek, eBay, Ali.
Köszönöm,
Áron -
bandigno
senior tag
-
marcitp
őstag
-
i-sti
senior tag
-
helixP
nagyúr
Ha már táskázunk...
A Kata tulajdonosok ilyen módon bele tudják tenni az állványt a táska oldalába? Mert nekem még nem sikerült, pedig egy kis nyomorult Hama állványom van....
Vagy csak béna vagyok? (A válasz amúgy igen, de ebben az esetben is ?
) -
bandigno
senior tag
azért egy normális fotós hátizsák nem zacskó, hogy egy pengével megvágják és azon kivegyenek egy obit!

még ha kínai is (nekem is az van), a jobb fajta (10e-20e között) is már vízálló és azt a szövetet nem egyszerű még a zsír új pengével is megmetszeni úgy, hogy esetleg még sebész kézzel észrevétlenül meglopjanak! meg ugye ha az ember a hátán hord majd egy métert, jó jedi módjára az érzékszervei oda koncentrálnak
ps: nekem powell márkájú hátul nyíló táskám van és D610 vázra tekert 150-600 belefér (napellenző is) és még két obi (nem még kettő 150-600
) plusz apróságok! ha vkit érdekel, nézzen rá alin, elég minőségi! -
Roachy
senior tag
Én nem hallottam még olyan lopásról amikor valakinek a hátán lévő táskájából lopták ki a gépet/optikát. Persze nyilván volt ilyen, de sokkal inkább az egész táskát lopják, vagy ha magára van hagyva a táska, akkor lopnak belőle.
Egyébként meg ha valaki annyira figyelmetlen mint a videón szereplő fickó, annak meg tökmindegy mit csinál. De én ösztönösen vigyázok a felszerelésemre, nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy a hátamon lévő táskámból kilopják a gépem. Biztos van aki képes rá de annak az esélye, hogy találkozom vele kb annyi lehet, mint hogy egy hamis táska miatt sérül a felszerelés.
Sőt, az is lehet hogy az utóbbinak több az esélye. Nyilván extrém eset, de akár az sem elképzelhetetlen, hogy rossz varrás átment a hamisítók ki tudja milyen minőség ellenőrzésén. Te mászkálsz a városban, beleakadsz valamibe és kipottyan az egyik optikád. Vagy a világ másik felén egy esőerdő kellős közepén adja meg magát a cipzár és nem tudod bezárni. Vagy egy anyaghibás csat miatt a tengerbe zuhan az egész táska, vagy 3 év után el kezd rongyolódni a kevésbé minőségi anyag, stb...
Meg szinte biztos hogy hamarabb nyúlnak egy éles pengéhez és kivágják, mint hogy valaki szarakszik a táska kinyitásával és a cucc kiügyeskedésével. És mint ahogyan te is írtad, ez ellen a hátul nyíló sem segít.
Persze arra is van egy pici esély, hogy eredeti táskához jutottál baromi olcsón, de azért ne bízz benne.
Attól még biztosan sokáig elégedett leszel vele, hiszen a Lowepro is elismerte már a mai hamisítványok feltűnően jó minőségét.
Az árakról meg annyit, hogy egyrészt fizetsz egy márkanévért, ami garancia a minőségre, és fizeted a mögötte álló fejlesztéseket, kutatásokat, technológiákat, anyaghasználatot, a gyártósorok tervezését, építését. Mert ha mindenki az olcsó változatot venné akkor megállna a fejlődés is.
Ezen kívül a bolti árat növeli a mögötte lévő infrastruktúra, terjesztő hálózat, üzletek, szállítás, marketing költsége és persze a haszon. A kínai változatnál ezzel szemben, jó eséllyel másodkézből, de még az is lehet, hogy közvetlenül a gyártótól vásárolsz. -
marcitp
őstag
-
Frigetrus
aktív tag
"Mások a szempontok."
Na ez nagyon igaz. (amúgy 4 táskám van, pont mivel mások a szempontok, mikor mire van szükségem)
"Ez a hátizsák keményebb valami, erre ráeshetnek dolgok, ha kell, szinte ledobom, három gyerek mellett nekem ez inkább szempont."
Védeni meg véd mindkettő, ledobom és az AW400-at is, akkora böszme, hogy elnyeli, illetve eleve a fotós felszerelés messze is van a táska elejétől, ha esetleg arra tenném le...
Mindkettő hátizsák, és azért mindkettő elég masszív, a Kata-n van egy merevített előlap, de ott a felszerelés is elől van... Cserébe a Lowepro lopásgátlóbb. Ennyi.
Ja és még egy előnye van: nem azt a részét fogod lerakni ami utána a hátadra megy, ezért nem dzsuvázod össze a ruhád

-
marcitp
őstag
értem én, csak mások a szempontok.

kinek melyik felel meg a valós vagy vélt szükségleteinek, szerencsére van választék!
pl ez olyan, hogy nekem csak olyan tatyó kell, amiben a gépre rakva elfér a nagy zoom objektívem.
Ez a heppem. Így már egy csomó kiesik, mert nagy így a cucc. Ja, és napellenzővel. -
Viperator
őstag
-
marcitp
őstag
nézd, érthető, amit írsz.
De:
Most éppen itthon van az AW400, mert a családban maradt, kölcsönben nálam a tartalma.
Meg mellette a Kata R-103. Más a kettő. Az AW400 mellette kis rongyos valami, pedig nagyon jó márka, és nagyon jó hátizsák - és szeretem a márkát, válltáskám van belóle. Mások a szempontok. Ez a hátizsák keményebb valami, erre ráeshetnek dolgok, ha kell, szinte ledobom, három gyerek mellett nekem ez inkább szempont. Ha kell, pakolok rá.
-
Viperator
őstag
-
Frigetrus
aktív tag
"De ha szerinted biztonság szempontjából csakis hát oldalon nyíló táskát szabad venni, akkor nem értem ez hogy fér össze azzal, hogy hamisított táskát meg nyugodt szível vásárolsz. "
Attól ha hamis, még ugyanúgy hátúl nyílik... és képtelenség hozzáférni a cipzárhoz.
Nincs olyan rajta, hogy rosszabb minőségű csat... Masszív minden eleme. Ha eltörik, akkor meg lehet kapni csatot, max ki lesz cserélve, garanciáztatni nem akarnám ilyen dolog miatt..Ha tényleg maradéktalanul megbízol olyan táskában ami nem a te hátad felé nyílik akkor nem láttál még lopásokról felvételeket... eszméletlen miket nem tudnak csinálni a tolvajok. Ebből a táskából tényleg csak szétvágva tudnának kivenni bármit. Azért ez óriási dolog...
A csodák nincsenek dologra meg annyit, hogy mi van akkor, ha a kínában az éjszakás műszakban párat mindig elcsencselnek, vagy szimplán így nem teszik rá azt a hasznot amit a gyártó kérne el érte??
Mert amúgy semmi nem indokolja az a 40-50 ezres hazai árat...
-
anaqer
veterán
Én se igazán értem ezt a "csak hátul nyílhat" parát... 4 éve gyűröm napi használatban a KATA DR467-et, soha senki nem próbálkozott be vele, hogy a cippzár felé matasson. (Vagy akár hogy a farzsebemből a brifkót kihúzza, de az már tényleg mellékszál...)
Létezik egy olyan fogalom, hogy situational awareness - fényképezős hátizsákkal vagy anélkül, de mindig igyekszel tudatában lenni annak is, hogy mi történik körülötted. Ha nagyon el akarják venni az értékeidet, úgyis elveszik - de az alkalom szülte tolvajoktól egészen minimális belefektetett energiával is megvédheted őket.
-
r.levente75
addikt
-
Roachy
senior tag
Csodák nincsenek, ennyiért biztosan nem kapsz eredetit. Viszont a kínaiak is sokat fejlődtek és most már közel tökéletes utánzatokat készítenek.
De ha szerinted biztonság szempontjából csakis hát oldalon nyíló táskát szabad venni, akkor nem értem ez hogy fér össze azzal, hogy hamisított táskát meg nyugodt szível vásárolsz. Oké, hogy ezek tényleg jó minőségűek, de mi van ha egyszer mégiscsak eltörik egy rosszabb minőségű csat, kiszakad egy hibás varrás. Akkor még fordulni sem tudsz sehova a gonddal.
Meg én pl csak elől cipzáras táskákat használtam és használok. Nem igazán érzek biztonsági problémát emiatt. Ha a hátamon van a táska csak észre veszem hogy valaki nyitogatja és cibálja kifelé belőle a cuccot. Atom részegen meg nem mászkálok fotós szettel.
Szóval nem hiszem, hogy ez olyan gyakori probléma, ami miatt mást már nem is érdemes venni. -
marcitp
őstag
-
Frigetrus
aktív tag
Ez mondjuk teljesen jogos felvetés, nem tudok olyanról, hogy lehet-e regisztrálni, illetve nem is találtam ilyesmit, a gyártói dokumentációt meg azt hiszem elraktam valahova.
Szóval annyival megkövetném magam, hogy EREDETI VAGY AHHOZ NAGYON KÖZEL ÁLLÓ MINŐSÉG.
De egyébként ha másolat lenne, akkor is nagyon jól sikerült, minőségi varrások, masszív az egész, szóval azt a pénzt megérte. A logó például eredetinek tűnik, na persze ez olyan dolog, hogy mindent lehet nagyon hasonlóra csinálni. De a linken szereplő képek számomra az eredetiséget bizonyítják: [link]Erősen ajánlott még akkor is ha esetleg hamisítvány, főleg a hát felé nyitás funkció miatt, és tényleg jó minőségű.

-
gaben22
őstag
Azt honnan tudod biztosra, hogy eredeti? Azért kérdezem mert pl. Manfrottonál van belül egy QR code ill. egy számsor, honlapjukon be lehet regisztrálni, kapsz érte plusz garit, cserébe feltételezem te meg tudod ellenőrizni, hogy eredeti-e. Bár én rendes boltból vettem, úgyhogy meglepődtem volna, ha nem
. Lowepronál is van ilyen? -
Frigetrus
aktív tag
Látom táska téma van. Lehet csúnyán fogtok rám gondolni, de szerintem hátizsákból csak olyat szabadna venni, ami a hátunk felé nyílik, hogy ne tudják elvinni a drága fotós felszerelést.
Ami tudja ezt a tuti funkciót, az az előttem is említett Lowepro Flipside 400AW.
Volt itt szó kínáról, meg Aliexpressről, stb..Na én véletlenül bukkantam rá a Wish-en a Loweprora, annak ellenére, hogy ismeretem előtte is, de nem vettem soha, mert itthon jó 40-50 ezer körül mozgott.
Wishen 18-ért vettem szállítással együtt.
És EREDETI.Azt hiszem nem nagyon van ennél jobb vétel, ha fotós hátizsák kell...
-
updog
őstag
Én most vettem decemberben, és tervezem még egy darabig használni
Majd pár év múlva milyen lesz olvasni hogy "10 éves konstrukció". Persze szerintem a D750 simán egy vállalható gépváz lesz 5 év múlva is.Amúgy ahogy nézem, 650 környékéről indult a váz, most is 450-500-ért megy, szerintem az nem békas*gg még
Persze a Nikon visszatérítéssel 400-ért nyilván nagyon megérte decemberben (főleg hogy még ezen felül -10% akció volt rá ahol vettem
) -
gaben22
őstag
-
marcitp
őstag
-
gaben22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
45800 - 45701
52454 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Digitális fényképezés
- Nikon DSLR topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés

● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van úgy hogy az 1/2000 is kevés...

A kerdesem igazabol unrelated a kommentjehez 

Ez már csak egy ilyen biznic - mindig van trade-off.