- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Szatesz #11785 üzenetére
irtam a topikjaba, hogy nekem a xeonnal sem megy 221 fole
most mar tenyleg csak a masdik 8 pines tapcsati alakalmazasa lehet megoldas.. (vagy en vagyok rettentoen bena)
#11786: ..es szerinted ez miert van igy? egyreszrol a felhasznalok 95%-anak az a velemenye, hogy a 975-os proci 1000$-ert egyaltalan nem jo ar/ertek aranyu.. ennyi penzert egy processzornak siman 4.5ghz-en kellene mennie 1.2 voltton.. mas kerdes, hogy az extreme tuningnal tenyleg kijon a kulombseg (mondjuk itt sem mindig!).. masreszrol (szerintem) egy 920-astol nem annyira kis teljesitmeny, ha megy 1.2 voltton 4ghz-en.. ez a processzorok 15-20%-ra lehet igaz.. mutass mondjuk egy nitros eredmenyt, ahol 5.5ghz-en megy a gep es maris tobb lesz az elismero hozzaszolas.. mar bocs, de a jelenlegi eredmenyeidben (a harvereid eredmenyeiben) tenyleg nincs semmi kirivo..
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest