Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csib41
aktív tag
1280-ban játszok, nem mindig jön elő, de 850mhz-en a dirt3-ban már sikerál a 100körüli fps szint előcsalogatása.
Jó van 1-2 map ahol 160-180-re felugrik néhány résznél, de ez olyan ritka, hogy nagyon. Ha lesz házimozi és projektor, majd lesz 7000-es radeon is, csak ehhez idő kell sajnos. A procit alapból 4 évre terveztem, de lehet tovább is marad, mert alapon vs 4ghz játék alatt 5% lehet az eltérés nálam.
-
fauv
őstag
-
mpierre
veterán
Áááá. A bejárat előtt a kis tűzrakónál azért lehet némi térerőt összeseperni... Csak ne kéne mindig lemenni az óborért a pinyóba... Szokni kell még a tavalyi bort. Megyek is kancsórért, had szokjam az izét.
Banyek Cyber mit is írt...?
Ja! Megvan.
Na ott tényleg sok áram alakul át hővé. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fauv
őstag
Az a baj, hogy kibaszott " fosós " vagyok , mert egy pár dolgot kezdek kapisgálni, de mivel az angol tudásom megegyezik a japán nyelv tudásszintemmel, így nem igazán tudom mi micsoda.
Egyszer kellene valaki aki profi és gyakorlatban elmagyarázná a dolgokat az érne a legtöbbet, persze közben egy láda sört lenyelnénk azért

-
Gyufaaa
veterán
Meló ritkán van. Bench pedig engem szerencsémre full hidegen hagy. Legtöbb részt játék. Ahogy a meló megkívánja, becsúszik az AutoCAD. De túlnyomó részt gém.

Vannak a laphoz hőmérő szenzorok és ilyen madzagos érzékelők. Ez vajon frankón mérhet? Gondolkodom rajta, hogy valahogy elvezetgetem, bár a szoftverek is mutatják, ami fontos lehet. Vagy lehet, hogy érdemes lenne be pókhálóznom vele a gépet, mert az pontosabb.

-
Gyufaaa
veterán
Köszönöm: Igyekeztem. Bár a kábelezésen még mindig van mit rendezkednem.
A memóriáim viszont meglepit okoztak. Abban a hitben voltam, hogy bírják a trichannelt de hát nem. No de mindegy. Panaszra nincs okom. Van 8Gb és egy darabig most elég lesz. Lehetőségem meg meg lesz rá, hogy bővítsek. -
Gyufaaa
veterán
-
MPowerPH
félisten
Jah. Én sem járok oda, furcsa, felelőtlen bagázs, akik csak okoskodni tudnak. Elégedett vagyok a 2500K-val is, megy mint a rakéta ha kell, alig fogyaszt valamit, passzívan lazán elbírja a True. De a volt 980X-em semmi nem tudná pótolni. Kicsit már bánom, hogy megváltam tőle, és azt is, hogy utána egy ugyan olyan jót elengedtem.

Ellenben pont ezért lesz most egy GTX580 a gépben, a CUDA majd valahogy azért helyettesíti.
-
Szlavik
tag
Hát sztem a 3,5 bőven jó neki a mjdnem 1800 mhz -val, ha meg tovább csutkázom, akkor meg 1600-ig engedem fel a ramokat. Utánaolvastam még plussz fórumokon és nem nagyon találtam olyan emberkét, aki 1700Mhz-nál nagyon ram overclockban dolgozik tri chanellel. Nagyobb proci sem bírná a hajtást? 990X / 965 ex. Vagy Xeon?
-
Szlavik
tag
A proci megfutja simán. A ramokkal kezd probléma lenni. az is csak akkor, ha ha 1700Mhz fölé emelek. Vagyis ha el akaromn érni az 1800Mhz.
Én az IMC-re gyanaxom, mert ha alap órajelen odabaszom neki az 1866-ot és automatára veszem a feszeket, akkor a QPI feszt feltolja 1,4750-ig, mert ennyit akar. Ha levettem tőle ugyanezen a Frekin a QPI feszt 1,35-re, akkor bebootolni még bebootolt, de a stab tesztnél lehasalt. na Ilyenkor mi van?
És hozzáteszem az XMP-s beállításokkal minden ok, csak ugye azt a szibériai vidékekre tervezték.

-
Gyufaaa
veterán
Köszke mindenkinek. Egyenlőre akkor marad a 6Gb. SSD-t most már szeretnék. Ezen vaciláltam, hogy inkább 12Gb vagy az SSD legyen. De az utóbbival jobban járok úgy látom. Tuning lesz, mert kell
Alaplap az mindenképp az ASUS RE3 lesz. Az már fix a proci alá. Bár nem csak játék, hanem kevesebb részben az igaz, de munka is lesz. AutoCAD mennyire zabálja vajon a memóriát? 
-
Szlavik
tag
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 24
BCP1: 00000000001904FB
BCP2: FFFFF88009E25198
BCP3: FFFFF88009E249F0
BCP4: FFFFF80003171E4D
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1 -
-
kpal
nagyúr
Neked mik vannak bekapcsolva ? Játéknál okozhat lassulást ezek az energiatakarékos funkciók ?
-
orochi_gold
tag
ilyet találtam..
LOAD-LINE CALIBRATION
CPU DIFFERENTIAL AMPLITUTE
CPU CLOCK SHEW
CPU SPREAD SPECTRUM
IOH CLOCK SHEW
PCIE SPREAD SPECTRUM
C1ESUPPORT
ADJACENT CACHE LINE PREFETCH
CPU TM FUNCTION
INTEL SPEEDSTEP TECH
C STATE PACKAGE LIMIT..ÉS ITT VAN auto..vagy c2.c4.c6..ha jól emlékszem mert fejből írtam!

-
-
Cybertrone
veterán
Procifeszből, vagy más feszekből is... Mert nálam is van dropp mindenből a rampage-ben egy kicsi...
Pl: QPI-t belövöm 1.3-ra akkor win alatt kap 1.28-at... viszont stress hatására meg 1.31-et
Ami még pozitív ezen az asus lapon hogy majdnem mindennek kiírja a fesz értékét aidába
így könnyebb lekövetni! 
-
kmisi99
addikt
Két év múlva sehol? Az 1366 már elmúlt két éves és még mindig az élmezőnyben van még szerintem két év múlva is megállja majd a helyét a középkategóriában. Bár van valami abban amit mondasz. Csak részben azért is kellene új ram mert a mostani miatt a gépem légáramlása összevissza mert a cpu ventit másik oldalra kellett raknom mert nem fért el a ramoktól és főleg ezért cserélnék. Most akkor eléggé tanácstalan lettem

Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az egy külön állatfaj. 
Vagy én vagyok már o'an öreg? 

Rakosgatom össze. Csak egy valamiben most megakadtam. Az SSD-ről való bootolást sehogy sem tudom megcsinálni. Van valami amit kell állítani? AHCI módban van. win hibátlaul felment rá, de mihelyt kivettem a telepítőt, már nem akarja indítani.