Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #33054 üzenetére
Van hozzá gyárilag egy bumszli hűtőborda egy picurka ventivel. Az ér valamit?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gyufaaa #33052 üzenetére
Már 1.25V-nál járok.
Igazából nem emlékszem hány V-ot adtam a procinak az előző lapba, de most hűvösebben van LinX alatt az tuti. 72-73 fok.Az északi híd úgy láttam nem ment 60 fok fölé. Vagyis nem tudom mi, mert HW Monitor-al nézem. ASUS-os programot nem találtam, ami normálisan mutatja a dolgokat (csak BIOS-ban)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mpierre
veterán
válasz Gyufaaa #33062 üzenetére
M'án nyugodtan se tudok 9GB rammal Skyrimozni? Ejj.
Qru: Gyere el érte, meg akkor a 9800GT-t is vidd innét...
Szerk: Off.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz KAMELOT #33067 üzenetére
Ha LinX-el nyúzod a procit, akkor a 80-85°C se gáz, tesztre még a 90°C is elmegy, de ez utóbbit ne erőltesd.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #33069 üzenetére
Igen. De minden tekintetben a legjobb. A Blodi is jó volt, de az R3E valami iszonyat brutális. dolgokat tud. Még a GA X58 OC is messze volt tőle.
KAMELOT: A Scythe és a CM ide nem illik. Nagyon gyengusok kemény tuninghoz. D14, True, Proli M, és még egy, ami nem jut most eszembe.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #33074 üzenetére
Most már két hete csak az SB van. Megbánni nem bántam meg, mert passzívan tudom használni, alig fogyaszt(idle 64W, load 136W az egész gép), és ahhoz képest nagyon gyors. Na persze a 4.7Ghz-s 980X-emet soha nem érheti utol, de nem is az a cél. Azt végleg eladtam, most ezzel böjtölök, az SB-E -re. Fél év kell, hogy jöjjön egy javított stepping.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #33076 üzenetére
Ahogy Qru is írja, maga a processzormagok nem fognak változni. Biztosan kapnak új utasításkészleteket, a 22nm -re való váltás következtében felszabadult helyet az igp -re fogják fordítani. Szóval ha azt nem használod, akkor az SB-hez képest az Ivy csak a kisebb fogyasztása miatt lesz érdekes.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #33079 üzenetére
Szerintem ha tuningolsz, akkor a fogyasztás az nagyon mind1. Azért csinálod, hogy még gyorsabb legyen. Ezek a procik alapon is kellő erősek, és takarékosak. Ha nem így lenne, az Intel is magasabb órajelen adná ki őket gyárilag. Aki tuningol, annak közömbös lesz, hogy mennyit eszik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
mpierre
veterán
válasz radi8tor #33079 üzenetére
Azért egy meghúzott 980x, vagy 920 is rendesen megrántja a tápot + a vga(k). Tehát fogyasztás felől nézve se a 1366-s, se pedig a 2011-s rendszer nem túl kíméletes. Ezek ilyen rendszerek.
-
mpierre
veterán
válasz Gyufaaa #33083 üzenetére
Állíts a sarokba egy üzemanyagcellát. A metanolos fajtából, ha csökken a teljesítmény, elég ha eszel egy kis babot...
A ződdel meg csak óvétosan. Még a végén telenyomja a monitort písszel, meg ragga fog szó'ni napestig.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz KAMELOT #33067 üzenetére
Kemény 2000 forintért vettem gyári Intel extreme procihoz való hűtőt és 3800-on, HT-vel, 1,2 volton még Linx alatt is teljesen normálisak a hőfokok..
Ezelőtt Thermalright Ultra Extreme 120asom volt egy 1500rpm-es scythe ventivel, nagyon jó hűtő, de ár érték arányban ez a kis gyári sz@rráveri!
Ha nem futtatsz semmilyen progit ami teljesen leterhelné a procit akkor a Linx egyáltalán nem mérvadó...jó 10 fokkal melegebb mint más programok alatt amik szintén teljesen leterhelik..tesztre persze kell.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
MPowerPH
félisten
válasz Foxmulder89 #33085 üzenetére
Megsüketülsz, plusz messze nem olyan az a hűtési teljesítmény. Izzíts rá 4.2Ghz-n, elolvadna a hűtő. Erre fel a H2O -s rendszer végkép nem éri meg, mert -10C -t nyersz vele, de egy valamire való összeállítás 120K -ba kerül.
Don't Tread On Me
-
Foxmulder89
senior tag
válasz MPowerPH #33086 üzenetére
Meglepő, de nem olyan hangos messze jobb a sima gyári hűtőtől, kellemeset csalódtam benne.
4,2 ghz-en HT nélkül 1,28 volton megy( vagy 4ghz HT on 1,26v ), a még éppen elfogadhatónak mondható 80-85 fok közt tartja Linx alatt, igaz így van egy kis hangja..
Játék alatt viszont sosem lesz teljes terhelés alatt a proci, húzva..ott alig hallani a ventit, meg a játék egyébként is elnyomja..
Sokat állítgattam már, végül 3500mhz-nél kötöttem ki mert nekem egyelőre bőven elég, uncore 3340-en megy és így az üresjárati 40-45 fokról felkúszik 60-65 közé, de a hangját viszont alig hallani. Igaz ez HT nélkül, úgy számolj rá még 10 fokot(hang marad)..teljesen jó[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Gyufaaa
veterán
válasz Foxmulder89 #33087 üzenetére
Gyárim van nekem is. Szép darab. Fent díszeleg a polcon.
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy jó beállítást Rampage 3 Gene + i7 920 D0 procihoz. Egyszerűen napok óta csak nyűglődök, hiába követem az utasításokat, lefagy nem indul (overlock failed-et ír). Kezd elegem lenni belőle, már ott tartok hogy megy a lecsóba az egész és lesz Sandy vagy visszatérek amd-re -
-
KAMELOT
titán
válasz MPowerPH #33071 üzenetére
Jó ,hogy szóltál ,hogy vannak keményebb hűtők is.
(#33082) Qru: Ivy már 22nm-es lesz ahol a fogyasztás keményebben fog csökkeni tuning estén is. Nem utolsó sorban ha jól tudom 3D-s tranzisztorok lesznek benne. Tehát magas teljesítmény, alacsonyabb hőfok és fogyasztás.
(#33085) Foxmulder89: Ezen én is gondolkodtam. Tényleg jobban megéri akkor a extreme gyári hűtő...főleg az ára végett!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Foxmulder89
senior tag
válasz MPowerPH #33093 üzenetére
Tudom, mivel 32nm-esek már. De akinek már megvan a 990X-e, a mellé egy 20 ezres hűtő is aprópénz
(#33094) KAMELOT: Ugyan (keveset) használt volt és postát is fizettem rá, de hibátlanul megérkezett és csak annyit tudok mondani hogy bőven megérte azt a 2(3) ezret és a toronyhűtőkkel ellenben ez hűti a FET-eket, a chipsetet és a ramokat is..az X58 elég forrófejű..[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz tom_tol #33095 üzenetére
Eh. Mivel is hűtöd? Mert nekem a True -val ilyenkor már befagytak a heat-pipe -ok, úgy kellett hajszárítóval kiolvasztanom. Emlékszem úgy oldottam meg, hogy amíg bejutott a Win-be és elindult a LinX, addig melegítettem a hűtőt. Utána már nem fagyott be.
mod: Látom nézegeted az SB-E -t. 990X hogy szaladgál? Mekkora a maximum LinX 24/7-es stabil órajel?
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest