Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz Cybertrone #32498 üzenetére
Az tuti olyan most találni 920 mintha limitált széria lenne..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #32498 üzenetére
Gulfi már nem kell senkinek.
Mindenki vett belőle 1-2-t tartalékba.⭐ Stella
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #32502 üzenetére
ugyanmár... kellene az csak még mindíg nem tudják megfizetni... így marad a SB azzal vigasztalódva hogy ez van olyan jó... Mellesleg akinek gulfja van annak felesleges még jó 1 évig váltani... kicsit megelőzte a korát ez a proci!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
fauv
őstag
válasz Cybertrone #32503 üzenetére
Nem csak azoknak, a többi i7 9xx -es emberkének se kell, egyszerűen nincs és 1 éven belül nem is lesz semmi, amihez ezek a procik nem lennének elegek.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Aki 2006/2007/ben vett egy Q6600-at, annak ma sem kell szégyenkeznie. Egy G0 alapfeszen tudja jobb esetben a 3200-at, ami még mai szemmel is bőven jó. És hat éves lesz a cucc. Egy 9xx -et nézve 2008-tól indulva is igaz lesz ez a szám. Ha ma elég egy 4ghz-en ketyegő E8400 két maggal, akkor a 920 is az lesz még egy darabig. .
-
Geller72
veterán
Figy, ott van 40k körül egy 950. Ha más nem lesz, még az is jobban megéri, mint bármi. . Nem akarlak elkeseríteni, de ez már karácsonyig nem fog változni. Az újévi pangás az év első felében még január közepéig biztosan nem érinti az árakat, mindenki leltároz, az árak be fognak ragadni. Majd február környékén kezdenek visszaesni az árak. Én írtam több helyen is a nyár végén, hogy most kell cuccot venni, ha valaki váltani akar, mert akkor nagyon jó árak voltak szinte mindenben. Nem csak az új, hanem a használt piaci árakban is. Most egy komplett gépösszerakás esetén használt cuccokból is simán van +20-30% ráfizetés a nyári árakhoz képest. Ami hozzájön ehhez, hogy a RAM árak majd csak most kezdenek el felfele menni...
-
Gyufaaa
veterán
-
mpierre
veterán
Türelem. Xeon sem akad próbával?
Én majd 1,5 hónapig vártam, mire meglett a 920-m.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Geller72
veterán
Xeonon én is gondolkodtam, ha tudnám, hogy támogatja a lapom és normális árban lenne, lehet, hogy lecserélném a 920-at. Mert azért mégiscsak 12 MB cache, no meg jó pár plusz utasításkészlet is mellette áll, nem beszélve a 80W TDP-ről a 32 nm-en át. Nem sorolom, inkább linkelem.
Van, amitől csorog a nyálam.. ECC support, 5.86 GT/s QPI...ehh, mégis sorolom...Gyakorlatilag az advances fül alatt csak egyik opcio nem Yes, a többi igen.
Max memory support:288GB..vs. 920-24 gb...[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
-
odorgg
addikt
Nyár elején amikor én vettem a 920-ast, akkor volt jópár 30K körül, csak az vólt a bibi hogy mindenki rammal+lappal együtt akarta eladni, persze a hírdetésben ezt mindíg elfelejtették feltüntetni Találtam végül egyet 37-ért postával, és megvettem mert már nagyon felidegesített a sok "kamu" hirdetéses kolléga. Szóval nem volt a legolcsóbb, de cserébe tutira viszi a 4Ghz-et 1,3V-alatt, és ezt az eladó is garantálta.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
mpierre
veterán
válasz Geller72 #32517 üzenetére
Öööö... Arról nem tudok nyilatkozni. Az UD3R, UD5 viszi a xeon 56xx-ket (5660 tesztelve), aztán asrock is akad, az R3E-ről nem beszélve, meg a ws lapok.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Geller72
veterán
válasz Cybertrone #32521 üzenetére
Mondjuk az talán nem véletlen.....A neveggen most is 550 dodó körül mozog. Kár, hogy az USD/forint is elég xar.179-es USD-vel még szo-szo..bár nekem az is sok. Nézek egy ebay-es árat..hmmm..535-ért tömegével..de az még akkor is sok. Nagyon sok...
-
mpierre
veterán
válasz Cybertrone #32521 üzenetére
Yep...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
fauv
őstag
válasz Geller72 #32511 üzenetére
Dehogynem
Meglásd, ugyan úgy mint az SB-nél, ennél is lesz bőven ember aki csak azért vált , mert valami új jött ki és a fene eszi meg azért, hogy kipróbálhassa, arról nem beszélve, hogy állítólag jól lehet majd tuningolni őket, ez pedig arra fogja ösztökélni a sok "tuning őrültet " , hogy váltsanak .
-
DigitXT
nagyúr
Ha valaki most kicsit "inteles", és nem lesz nagyon meggyőző
a Bulldozer, akkor bizonyosan nem fog rá váltani, ez van.
(Nem sokat hallottam eddig róla, de nem tűnt nagy kalandnak.)Amúgy érdekes, hogy "nincs" proci a piacon, lap azért akad!
(Nekem is van most egy zsír új példány eladó, meg a hétvégén
váltok Shkiz0 lapjára, szóval lesz egy R3G is eladó... Jó lenne,
ha vinnék. Oké: drágább minden, de nem megfizethetetlen.) -
Szlavik
tag
válasz mpierre #32496 üzenetére
CPU PLL 1.800 V
CPU Voltage 1.25000 V
DRAM Bus Voltage 1.600 V
QPI/DRAM Core Volt 1.26875 V
IOH 1.100 V
ICH 1.100 V
CHA CTRL 0.500 X
CHA DATA 0.500 X
CHB CTRL 0.500 X
CHB DATA 0.500 X
CHC CTRL 0.500 X
CHC DATA 0.500 X
BCLK Frequency 160.00 MHzCPU Ratio 20x
ezekkel a feszekkel dolgozok, jelenleg még semmi problémát nem érzékeltem
"Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
-
Cybertrone
veterán
válasz Szlavik #32535 üzenetére
Teljesen átlagos 920-ad van... sőt nem mondanám tuningosnak sem!A tuningos, és említésre méltó 920 az itt kezdődik:
[link]
És a mazohista beállítás :
[link]
Sima bolti zsír új proci volt... Életem legjobb 4 magos i7-e... Itt még nem volt vége, viszont Melegedett mint a disznó, és megmaradtam ennél a 24/7-es eredménynél(Ja és a szerkesztés gombot tessék használni)
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Geller72
veterán
válasz radi8tor #32538 üzenetére
Nem...nem mondanám.... A fogyi/teljesítmény a szempont. A lényeg, hogy relatíve keveset egyen, de ha kell, tudjon is. Az egyik S775-ös konfigom esetében egy jó Q6600-as komplett gép load 100W alatt megállt, míg egy E8400 is ugyanennyit evett ugyanabban a lapban. A kettő közt mégis lényeges teljesítménybeli differencia volt. (Az igazság az, hogy az E8400-al még többet is. Persze full terhelésen, nem idle). És mivel nálam 24/7/365-ben mennek a gépek, nagyon nem mindegy, hogy +, vagy - 40W/óra... Ezért is keresek 5850-et, mert ha nem játszom éppen, akkor ez a VGA megáll idle 15W-ban.
-
Szlavik
tag
válasz Cybertrone #32543 üzenetére
Dehogy izdulok erre Csak végre elértem, hogy stabilan ki tudom, hozni a max teljesítmény t agépből. alap feszeken. Egyébként hangszerkesztek. Szóval kell a memória gyorsaság. Mert egy két progi überben használ mindent. Pl Cubase 5, Protools, PS cs5 3d
Ide már szükségeltetik a teljesítmény
"Fontos a pontos, ki késik tiszteletlen, így maradhat névjegyed meg másnak díszkeretben"bet"
-
Gyufaaa
veterán
Ha már XEON-ről van szó, én kaptam tegnap egy ajánlatot:
2db L7555. Csak nem tudnám mibe tenni. Max zacskóba! Persze az ár sem utolsó dolog lenne, mert szerintem annyiba lenne mint a komplett gépem.
-
Cybertrone
veterán
válasz radi8tor #32547 üzenetére
Azt rebesgetik holnap jön a bulldozer... vajon ha egy ilyet odatennénk mellé akkor elsírnák magukat avagy nem? 8mag(4modul vagy micsoda) vs 8 mag
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #32548 üzenetére
Lehet mókás lenne... Bár az is, ha tényleg kijön holnap
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyufaaa #32549 üzenetére
No mind1... annyira nem izgat fel a munkagép, mert ahogy olvasgattam kb a 2600k-val lesz egy szinten Kicsit fail ha tényleg így van, de megszokhattuk hogy az AMD csak kullog az intel után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest