Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Valóban van már egy pár éves.
És ott fizikailag is látható hibát keressek vagy ezt be kell mérni valahogy ?
Továbbá azt nem értem hogy miért jön vissza majd tűnik el ismét ez a hiba?
Ha ott ténylegesen sérült vagy elhasználódott a kondenzátor - elko, elektromos kondenzátor ha jól értelmeztem- akkor nem jönne helyre egyáltalán vagy rosszul gondolom?
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Siemens 3230T monitor.
A következő a probléma vele:
https://youtu.be/gqqtGdSjgQc
Először Linux Mint alatt jelentkezett a hiba ahogy lement alvóba és ébresztéskor így kezdett el viselkedni, pár restart meg áramtalanítás után helyreállt de most ismét és helyreállni sem akar.
A videón látszik szerintem de azért le is írom, ki be kapcsol kattogó hangot adva ami akkor is jelentkezik ha a jack kábel kívan húzva.
A videó végén kikapcsolom a gépet, így a hang megszűnik de a normális állapot helyett -ahol a LED narancs színre vált kikapcsolódás után illetve megjelenik egy no signal felirat- ki be kapcsol továbbra is, akkor is ezt csinálja ha csak a monitort kapcsolom be gép nélkül.Számomra ez teljesen új jelenség azért is próbáltam minél több információt megadni a hibával kapcsolatban.
Valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban hogy mi lehet?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung SyncMaster S22A300B
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest