Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidpepi
tag
Üdv!
Nemrég vettem egy új monitort (BENQ G2220HD) , és amíg d-sub-bal volt összekötve a videókártyával (2600xt), addig nem volt semmi gond. Most már dvi-vel használom, és a monitor csak win(7) bejelentkezésnél kapcsol be készenléti állapotról. Ez legtöbbször nem gond, de így nem tudok pl. biosban turkálni, stb. Hogy lehetne ezt orvosolni?
A monitoron nem lehet alapértelmezett bemenetet állítani. Ha átállítom arra, amire nincs kötve semmi, közben meg a másikon van jel, 2mp alatt visszavált.
A videókarin 2 DVI van. Kipróbáltam, hogy a másikra dugom rá, de ugyanaz volt a helyzet. :S
Előre is köszönöm! -
mijos
senior tag
Egy olyan problémával fordulok hozzátok amit már lehet megkérdeztem, de nem emlékszek már rá, hogy mi volt a válasz.
A monitorom egy Samsung P2450, maximális felbontása 1920x1080. Na ez az a felbontás amit nem tud úgy megjeleníteni, hogy ne lógna ki arról a területről amit látok :blink:
Csak 1832x1028-ba tudom maximálisan használni. A VGA-m egy Asus 9800GT aminek azt hiszem ezt a felbontást kéne tudnia. A VGA és a Monitor egy HDMI csatlakozón keresztül csatlakozik egymáshoz. Ennek a problémának nem értem az okát és ehhez kérném a segítséget.
Mellesleg szerintetek érdemes ezt a monitort megvenni pár hónapja, mikor az árgép szerint 60 ezer volt, mi meg meg tudtuk venni 38-ért az Elektro Outletben? Annyi volt a baja, hogy nem volt hozzá doboz, sem más csak a tápkábel és csak 1 év garit kaptunk rá?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Először nézd át forrasztásokat a két darab inverter trafó felett van a 2-2db fekete 4-pines Dual NFET q8/9/10/11 amelyik átvezet azt ki kell cserélni és ha jó a trafó akkor működni fog a trafót nem tudod kimérni szemre nincs e megégve.más baja nem nagyon van.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
porkoirobi
csendes tag
Hi, hátha tud valaki segíteni nekem, van 1 ACER AL2216W monitorom, ami nem csinál semmit, csak fehéren világít bedugás után. Tápegység gond? Vagy mainboard gond? Semmire nem reagál.
Lécci segítsetek!!! -
opel8v
tag
válasz porkoirobi #5306 üzenetére
mármint a képernyő fehér? vagy nem kap tápot az lcd(ha kiveszed a kijelzőt, az lvds csati 1,2,3 as lábán 5V-ot kell mérni ha ott megvan utána ven még egy smd bizti azt is nézd meg. , vagy simán kuka az lcd
Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
porkoirobi
csendes tag
Köszi a tippet, megpróbálom kipofozni, mert elég szép nagy monitor.
-
Whaazzup
senior tag
válasz porkoirobi #5308 üzenetére
Szia,jól mondta a fórumtárs ha kijelző működéséhez megvan az 5volt és fehéren virít 2-Amperes bizti rossz.Csak smd biztit és 2-A tegyél be ha ezek után sem működne csak fehéren akkor a táp ic kampó a kijelző panelon vagy a körülötte lévő SMD kondik átvezetnek.a rossz LCD elektronika megöli a vezérlő panelt és az inverter trafót is ezért ne hidald át.ÜDV.
-
aktív tag
válasz seawolf570 #5300 üzenetére
úgy látom te vagy a földönkívüli, mert nem láttál még crt monitort 60hz-re állítva. én láttam sajnos elég sokáig. egy highscreen 14"-os monitorom volt jó sok évig. utána egy siemens-nixdorf, ami akár 100hz-en is frissített.
namármost 60 hz-re állítod a monitorod és egy picit jobbra vagy balra nézel (a lényeg, hogy ne pont a monitorodra nézz) és látod, hogy vibrál a kép, ami igencsak fárasztja az agyadat. átállítod 75-100 hz-re és nem látod a vibrálást, sima, egyenletes lesz a kép. ha régen bementél a tescoba, amikor még 100 db képcsöved tévé volt kiállítva, akkor ott meg tudtad figyelni az 50hz-es és a 100hz-es tv-k képe közti különbséget. az 50hz-es vibrált, a mellette lévő 100hz-es képe meg nem vibrált.LCD és plazma megjelenítőknél nagyrészt parasztvakítás a 400-600hz, meg azok 60hz-en sem vibrálnak, mert eleve nem elektronsugárral állítják elő a képet, a CRT-k viszont igen.
a mozis dolognak meg semmi köze a tv-s monitoros megjelenítéshez. régen filmszalagról vetítettek filmet. elég sok filmszalagot tudtam megvizsgálni gyerekként. minden egyes képkocka tartalmazza a következő kocka képadatának egy részét. emiatt látszanak az egyek képkockákon a mozdulatok elfolytnak, szellemképesnek, viszont ha vetítik, akkor meg folyamatos, éles a kép és nem ugrál, mint a monitorokon. ennek a 24 kocka/mp-nek igazából semmi köze az fps-ekhez.
ha meg nem is crt monitorról van szó, akkor meg én vagyok földönkívüli.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
mrsmart
csendes tag
Sziasztok,
Színátmenet problémával fordulnék hozzátok. Van egy XL2370-es LED-es monitorom, és eléggé zavar, hogy a színátmenet nem az igazi... Nem csak képeken, filmnézésnél, mindenhol látszik. Írom ezt azért, mert nem az a gond, h 16bit-re van állítva, vagy valami hasonló. Ha kikapcsolom a dynamic contrast-ot, akkor elviselhetőbb, de akkor is elég zavaró Azért aggaszt, mert úgy tudom, h elég jól teljesít ebben a kategóriában: [link]
Próbálgattam több videókártyával, illetve több gépen is, ugyanaz maradt. Valami hasonlót kell elképzelni, de azért ennél picit jobb kivitelben: [link]
A szerviztől azt kaptam válaszban, hogy: "A készülék nem hibás, a kevesebb szürkeárnyalat átmenet véleményem szerint a 6 bites lcd panel sajátja - ezt a modellt csak ilyennel szerelték." Ennyi? véleménye szerint? Furának találom, hogy sehol sem írják tele a fórumokat, hogy ilyen gagyi lenne a színátmenet...Vagy csak nekem nagyon az elvárásaim?
Köszi előre is.
-
Airbus2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,van egy 19" LG Flatron lcd 4 éves monitorunk
egy pár napja hidegen nem kapcsol be a monitor a készenléti led felvillan és elalszik .
Ezután csak ha melegítem kívülről kapcsol be és ezután semmi baja gond nélkül üzemel.
újra is indíthatom
A monitort éjszakára teljesen leszoktuk áramtalanítani,eddig nem volt vele semmi gond.
Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
chewycl
tag
Sziasztok!
Talán ebbe a topikba illik bele az alábbi problémám:van egy 17"os CRT-m és ha elindítom a far cry 2-t minden stimmel addig amíg nem rakom fel a felbontást 1600*1200-ra az fps-em leesik 4-re a játék bedöglik, mindig windows hibát ír ki ha elindítom és feljön egy olyan üzenet hogy windows teljesítménycsökkentés meg valamilyen színek nem egyeznek(vagy valami ilyesmi, nem fogom megint felrakni a játékot és a felbontást 1600*1200-ra mert amint felrakom vissza sem tudok már lépni ). a videókártyának bírnia kellene van egy gtx 460-asom azért elég gáz lenne az a 4fps vele.
nem hiszem hogy vga gond mert a crysis-t ugyan ezzel a felbontással vittem ki. -
aktív tag
17"-os crt-n 1600x1200 folbontás?? annak idején 1024x768-ban használtuk a 17"-es crt-ket. a 21"-esek voltak talán ilyen nagy felbontásúak, de azokkal már röntgenezni is lehetett...
miért akarod olyan nagyra felrakni?Peace is a lie, there is only passion...
-
Tituka
senior tag
van egy Asus VH222D típusú monitorom...
ami sajnos balesetezett, elejtették és kitört egy nagyobb darab a jobb oldalából...
a gombok is kiestek, az lcd panel nem sérült de viszont nagyon csúnyán néz kimit lehet vele kezdeni? szerviz?
Skizofrén vagyok, és én is...
-
nightsong
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Benq 2400 eco monitorom. Nemreg vettem es egy ideig D-sub kabellel hasznaltam, mert nem adtak vele hdmi-t. Ugy tokeletesen mukodik. Hdmivel viszont nem tiszta a kepe, a betuk homalyosak es nem tudom ugy meretezni, h a kep kitoltse az egesz monitort, valamiert az a menu inaktiv...
Van valakinek valami otlete, h miert lehet ez?
Night
-
Manoka18
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a gondom, hogy a monitoromon a gombok nem működnek!
A típusa ASUS VW202SR.
Van rajta egy olyan gomb amin van egy monitor jel és benne egy "S" betű, aztán egy hangerő le, Menü,hangerő fel és power gomb!
A Power gomb teljesen jól működik, a Menü gomb ami kellene pont (mivel a hangerő gombok sem működnek) az kattan de nem érzékel semmit!
Mielőtt ez történ azelőtt elkezdett a monitoron villogni az Auto. adju... valami ilyesmi, valószínűleg az automata igazítás!
Tehát az a furcsa hogy egy sorban van ez az 5 gom és az utolsó a poewr és az műkszik a többi meg nem!
A hangerő le meg fel meg az 5. nem is kattan!
Ha valaki tud rá segítséget az írjon, pl. a gépen be lehet ezt állítani vagy valami!?
Ja és a tápkábel kihúzását meg bedugását már próbáltam!
Köszi szépen előre is a segítséget! -
donpoker
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis problémám! Bízom benne hogy tudtok segiteni! Van egy régi monitora az ismerösömnek és ahogy bekapcsolja a gépet a monitor kb 1 percig zölden világit a ledje utána átkapcsol készenléti állapotba!! MItöl van ez??Segitségeteket elöre is köszönöm!!
-
Kovand77
csendes tag
Sziasztok,
Már biztos volt ilyen probléma valakinél, de több 10 oldal visszanézésével sem találtam!
Samsung lcd monitoron olyan jelenség, hogy keresi, hogy analog, vagy digitál jel van-e, megtalálja 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, majd újra keresi, hogy analog, vagy digitál, megtalálja, 5 másodpercig van kép, és ez így megy, amíg ki nem kapcsolom!
Mi lehet a megoldás?
Köszi
Andris -
Whaazzup
senior tag
válasz Airbus2 #5312 üzenetére
Szia.Milyen modell ez írd meg az inverter része gyanús nekem.
Válasz. donpoker-nem kap jelet talán.
Válasz: Kovand77-esetleg mc processzor eeprom hiba.
Válasz: Tituka-ha karcos ás foltosodik semmit mivel a bevonó polár réteg sérült a folt meg belső folyadék szétoszlás miatt van egyik sem javítható,
[ Szerkesztve ]
-
Whaazzup
senior tag
válasz Manoka18 #5318 üzenetére
Szia.most fejből nem tudom de ha szalagkábeles akkor az szokott lenni a hiba kimérhető az átvezetése vagy rossz a taszton a mikrokapcsoló,ha monitor rendesen működik akkor.általában valamelyik gomb blokkolja a többit.ÜDV.
-
index_2
csendes tag
Sziasztok!
Elég érdekes problémám van. Van egy Sapphire Radeon HD5670 1 GB VGA-m, és egy Samsung BX2231 monitorom. Ezek mind vadiújak, mégis van velük gond.
A problémám az, hogy ha HDMI-HDMI-vel kötöm össze a kártyát a monitorral, akkor a teljes FULL HD felbontás helyett egy "keretes" 1776×1000-es felbontású képet ad csak be, tehát egy sima 1776×1000-es kép, plusz mivel ez nem a monitor teljes felülete, a többi rész fekete marad (ezért keretes). Ha meg a monitor D-SUB-ját kötöm össze a kártya DVI-jével, akkor gyönyörű szépen megjelenik minden. A monitor és a kártya szoftverei a legfrissebbek.
A Windows-t kizárhatjuk az egészből, mert már a POST-nál és BIOS-ban is előfordul ez a jelenség HDMI-vel, míg D-SUB-bal megint teljes képet ad be.
Olvastam fórumon, hogy az ATI CCC-jében lehet a Scaling beállításoknál széthúzni a képet, ez így is van, de ez csak Windowsban megy, ha elindítok egy játékot, megint keretes lesz a kép, és ha kilépek a Windowsba, ott is az marad, amig meg nem nyitom újra a CCC-t. Ezt minden indításnál beállítani már elég rossz.
Mi lehet a probléma? A kártya, a kábel, vagy a monitor? Kábelt is vettem újat, mert amit mellékeltek mellé HDMI to DVI-t, azzal se adja be a teljes képet (HDMI a monitorba, DVI a gépbe, mivel a monitorba 2 HDMI és egy D-SUB van).Bármilyen segítséget örömmel olvasok.
Köszönöm!
Intel Core i3™ 530@ 3.09 GHz, ATI RADEON HD5670 GDDR5 1GB PCIE, WD 640 GB SATA-3, ASUS P7P55D-E
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudtam hova írni, de talán ez lesz a legjobb.
Van egy alaplap hibás (megdöglött az usb vezérlő) acer notim.
A kérdésem az lenne, hogy az lcd paneljét nem lehet valahogy rákötni vga kábelre?hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Whaazzup #5191 üzenetére
Itthoni módszerekkel megjavítottuk a monitort faterral!
Szétszedtük a monitort, és a tápegységen jól látható volt, hogy az egyik kondi púpos (SAMXON KM 1000µF, 10V, 105°C8), ezt kicseréltük egy hasonló paraméterekkel rendelkezőre, és a monitor működött.
Meglepően nagy szerencse, hogy ennyivel megúsztuk, és nem kellett fizetni a szervizért sem.
Ez másnak is tanulságul szolgálhat, hogy nem biztos, hogy egyből rohanni kell a szervizbe. Persze csak óvatosan, nehogy még rosszabb (és még drágább) legyen a helyzet.Sk8erPeter
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Asus VH222D megnézem hátha van nálunk bontott raktáron de nem ígérek semmit lehet néha kapni törött kijelzőset alkatrésznek.ÜDV.
Válasz:Manoka18 elhiszem elég szívatós hiba,ha gondolod később vissza térhetünk rá.üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Whaazzup
senior tag
válasz Sk8erPeter #5328 üzenetére
Szia,ha már szét volt szedve miért nem cserélted ki az összes kondit mert ugy kell ám,de örülök hogy megtudtad oldani.ÜDV.
Válasz: Airbus2-köszi nézem,vissza keresek.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
Hi! Nekem van kb. 4-5éves monitorom 17" 1280x1024 felbontás, és most az a gond vele, hogy ha kikapcsolom pl. fél napra mert alszok vagy valami és vissza szeretném kapcsolni akkor bekapcsolom a monitort kb. fél mpig van kép utána kikapcsol, de ilyenkor add ciripelő hangot. Addig kell nyomkodnom a monitort míg a bekapcsolásnál már nem ciripel és akkor nem megy el a kép. Mi lehet a baja?
-
Whaazzup
senior tag
válasz Sk8erPeter #5332 üzenetére
Segíteni szoktam és nem belekötni,de ha ugyérzed ilyen menő vagy adj te tanácsokat!
Szia.A fogalmazást félre értetted nem volt semmi kötekedni valóm sajnálom hogy egyáltalán válaszoltam,de vannak igazi hibák amik nem csak egy esetleges kondi cserétől javulnak akkor már nem lesz lényege hogy mit írok.Komolyabb hozzáállást vártam.
[ Szerkesztve ]
-
MrLATEX08
csendes tag
Hello, van egy 5 éves LG monitorom és az lenne vele a bajom, hogy nemkapcsol be...kb 2 hónapja volt ugyanilyen gond vele akkor szétszedtem de megúsztam annyival, hogy kicseréltem a biztosítékot...azta tökéletesen men tegnap estig...ma reggel kapcsolom be a gépet és semmi...szétszedtem, biztosíték jó...fogalmam sincs milehet a baj ha van ötletetek várom őket, előre is kösz!
-
MrLATEX08
csendes tag
Jah azt elfelejtettem hogy a tápcsatinál halkan kattog kb egy percig aztán semmi....
-
letsos
csendes tag
Üdv!
A segitségeteket szeretném kérni,van egy samsung SyncMaster 2032MW monitor
A napokban elkezdett olyat csinálni,hogy bekapcsoláskor villog 4-5 másodpercig
aztán nincs kép,de a win megy a háttérbe.Ha kikapcsolom a monitort és utána
azonnal vissza akkor jó.És ezt csak akkor csinálja ha több órát pihen
mert gép restart után jól működik.nincs villogás.
A kábeles dolgokat már végigjátszottam sajna nem segített.
Mi lehet a gond? -
El Kebir
őstag
a háttérvilágítás áramellátása hibás, tipikus kondenzátorhibának néz ki. (ajánlatos javítani, mert a végén teljesen elromolhat, és nagyobb hiba is kialakulhat, ha erőlteted a további használattal)
(ha nincs rá jótállás és nem vállalkozol a barkácsra, akkor Whaazzup itt a fővállalkozó az ilyesmire! )
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
tag
Sziasztok!
A napokban némi fórumolvasgatást követően úgy döntöttem, hogy lecserélem a 17"-es Samsung TFT monitoromat. Péntek óta boldog tulajdonosa vagyok egy Dell U2311H monitornak. :-) Ezzel kapcsolatban lenne egy észrevételem, amelyben szeretném a segítségeteket kérni:
Tegnap este sikerült mindent beállítgatni és kitesztelni. Szerencsére pixelhiba-mentes. Azonban a gép kikapcsolását követően, amikor a monitor egy pár másodpercre kiírja, hogy "Entering Power Saving mode", akkor egy viszonylag halk búgó hang hallható. Amíg a mellette lévő gép be volt kapcsolva, addig nem figyeltem fel a jelenségre, de valószínűleg normál üzemben (1920x1080 natív felbontás @ 60 Hz) is hallható.
Elképzelhető, hogy ez a normál működéshez hozzátartozó jelenség? Akinek szintén ilyen monitorja van, megtenné, hogy ráhallgatózik?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Bélabácsi
Üdvözlettel: Bélabácsi
-
Whaazzup
senior tag
válasz El Kebir #5341 üzenetére
Válasz:EL Kebir és letsos (#5340) özenetére.
Szia El Kebir.Köszönöm az elismerést.és pont így van tipikus primer tápegység elektrolit kondenzátor hiba,talán még a puffer kondi is cserére szorul ha tovább vársz vele több baj forrása lehet jól van ez leírva a kolléga részéről.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz MrLATEX08 #5338 üzenetére
Szia.A következő jó nagy zárlatod van a tápban ha a 5A-biztit kiveri,A rossz alkatrészek lehetséges helyei a hálózati táp oldalon.
TH901-PTK de inkább a TH902 NTC ez helyet ha rossz tehetsz egy 8-Ohm ellenállást próbára
D900-dióda híd
IC-901 Uc vagy KA teljesen mint egy 3842 legyen csere.
Q901: SSS7N50B nfet csere ezek után nem veri ki a biztit akkor már közelebb vagy a tápot ha indítod tegyél sorba egy 240V*100Watt izzót nehogy elszálljon amit már megcsináltál.Ha minden jó ás megy világítással a táp akkor teheted vissza a 5 Amperes biztit nem nagyobbat.Ha ehhez mindhez értesz csak akkor kezdj hozzá KB 5K a javítása elgondolkodtató hogy meg éri e aki megtudja javítani annak biztosan.ÜDV.Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Whaazzup
senior tag
válasz Airbus2 #5339 üzenetére
Szia.Megnéztem ha ezek az értékek megvannak akkor Inverter hiba ha nem akkor tápban az 100u és a 1000u /16/25 voltos kondik a baj 3x3 db van benne.
Értékek?U901 pin2 3,3 volt
U902 pin2 1,8 voltJ 905 pin 5,6 5volt azon kivül a 12voltnak is.ÜDV.
2. Power Part.
This part consists of the one 3.3V, and one 1.8V regulators to convert power which is provided 5V in Power board..
12V is provided for inverter in L196WTQ/WTG.
Also, 5V is converted 3.3V and 1.8V by regulator. Converted power is provided for IC in the main board.
The inverter converts from DC 12V to AC 820Vrms and operates back-light lamps of module in L196WTQBoxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Somalaci69
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG flatron l1718s monitorom. Segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom mi baja lehet. Nehéz leírni ezért tettem fel képet. Jelenleg nincs rádugva gép de így is jól látszik, hogy mit csinál.
Ha valaki meg tudná mondani mi lehet a baja azt megköszönném, illetve érdemes-e megcsinálni/megcsináltatni.
Előre is köszi! -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Whaazzup #5334 üzenetére
"Komolyabb hozzáállást vártam."
A gyerekesen besértődött stílusod után (lásd: "ha ugyérzed ilyen menő vagy" ) elég érdekesen hangzik egy ilyen mondat.Kissé túlreagáltad a témát: nem baj, hogy válaszoltál, sőt! Tanácsot lehet adni, és jogos is, hogy akkor már az összes kondit ki kellett volna cserélni, de nincs mindenből készleten itthon, nem vagyunk szerviz. (így is több alkatrész van itthon, mint bármilyen átlagos háztartásban )
Ne vitázzunk, mert nem vagyunk egymás ellen, én tapasztalatot osztottam meg, Te meg tanácsot szerettél volna adni, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy Lenovo n200-as laptopom, x3100-es vga-val, valamint egy BenQ g2220hda, tehát az analóg bemenetes.
Ha rákötöm a laptopot, akkor a kép éles alapnál (piros, fehér, zöld) a szélén eléggé vibrál, csíkok úszkálnak folyamatosan. Először azt hittem, hogy az analóg kábel miatt, viszont rákötöttem tesóm és barátnőm gépét is és ott nem jelentkezett a dolog.
Ezután driver hibára gondoltam, tehát megnéztem linux-on is, ismét megjelent a probléma.
Mi lehet a gond? Egész egyszerűen valami szar a gépemben?(elég sokan panaszkodtak, hogy az n200-ban lévő x3100 valahogy nincsen rendben)Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest