Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Monitor hiba topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4851) aNorganiK_ válasza El Kebir (#4850) üzenetére


aNorganiK_
tag

köszi a választ, csak aza baj hogy en nem ertek hozza :S de gondolo mha elvinnem 1 szervizbe ott joval tobbet kernenek a javitasert... pontosan miket kellene hozzá venni ?

[ Szerkesztve ]

--- too weird to live too rare to die ---

(#4852) Loretto válasza Inv1sus (#4847) üzenetére


Loretto
veterán

Igen ezért írtam utána. Telóval most csak ilyen lett, de wordpad szépen láttatja a dolgot.
Kép.
Mikor majd felhívom az Acer gariközpontot, mit mondjak? Van ennek a hibának valami "szakneve", vagy csak írja le a szavaimmal?

[ Szerkesztve ]

Soirée...

(#4853) El Kebir válasza aNorganiK_ (#4851) üzenetére


El Kebir
őstag

Ha még soha nem forrasztottál semmit, és nincs is felszerelésed a forrasztáshoz, akkor inkább vidd szervízbe. Egyébként nekem csak a cserekondenzátorokat kellett megvenni. (előbb szétszedtem, egyértelműen látszott az elektronikán lévő kondenzátorokon, hogy rosszak, felpuffadtak)

"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"

(#4854) rayoliviero válasza rayoliviero (#4846) üzenetére


rayoliviero
veterán

Nekem is segítenétek?

(#4855) Daemon09


Daemon09
őstag

Sziasztok!

Létezik olyan átalakító, ami S-video (RCA) kimenetről átalakít d-sub-ra és így ad képet a monitorra?

(#4856) Whaazzup válasza rayoliviero (#4846) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Tutira kell hogy jó legyen a monitor beismerése a Win7-ben ezért töltsd le a megfelelő,32,64 bites drivert a moncsihoz a Samsung oldalról .De ha ATI kártyád van akkor még ekkor sem biztos hogy jó lesz.A monitor szerintem jó és csak DVI -csatin használd ha van,az analog csak a 4/3-as 1280X 1024 moncsiknál jó a kép WIN7 -alatt.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4857) Whaazzup válasza Loretto (#4852) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.PIXEL folt és azt fogják mondani megnyomtad kézzel,ne vedd be tényleg a nyomástól van mikor hátra döntöd a kijelzőt.A lényeg az,ezen a részen nem tud szabadon áramlani a folyadék ezért foltosodik ki.ÜDV.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4858) rayoliviero válasza Whaazzup (#4856) üzenetére


rayoliviero
veterán

Szia!

Köszönöm válaszod.

Monitor driver fent van, DVI kábellel használom, de Ati kártyám van.

(#4859) Loretto válasza Whaazzup (#4857) üzenetére


Loretto
veterán

DHL jóvoltából megy a brnói szervizbe, elfogadták a kép alapján a hibát.

Soirée...

(#4860) zmrrr


zmrrr
csendes tag

Sziasztok a Monitorommal hiba történt valamiért sárga lett az egész képernyő látok mindent csak sárgán mit tudok neki csinálni? :S lécci segítsetek :)

(#4861) Whaazzup válasza zmrrr (#4860) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Néz másik adat kábel után először aztán írj újra ha nem jó,általában kábel hiba.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4862) parvus


parvus
tag

Sziasztok!

Van egy kis problémám, a monitorom Hanns G. HG281D típusú
A jobb felső sarokban villog a menü táblázat azon belül is az input setting (vga vagy hdmi)
néha eltünik aztán gondol egyet és vissza jön zavarni az én kis szememet.Ettől még használható,de nagyon zavaró ez a jelenség!
Van ötletetek,hogy miért csinálja? :F Már másik videókártyát is próbáltam de nem jött be(Ati-ról nvidia).

menjünk inkább kapálni!

(#4863) Szakbarbár


Szakbarbár
aktív tag

Üdv!

Döglött bogarat hogy lehet kiszedni az lcd panel és a háttérvilágítás közül? :DD
Pár napja bemászott egy kis nyavalyás, és ma már nem is mozog, ráadásul pont a monitor közepén van :W Amíg élt, addig nem tudtam kizavarni, de most már nem túl valószínű hogy kimászik :(((

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#4864) PNP


PNP
őstag

Üdv!

Dell U2410 kalibrálással akadt némi gondom. Lehet hogy pazarlás a technikával, de alapból sRGB preset-tel használtam a monitort, szemre ez volt a legkellemesebb böngészéshez, és mivel ilyen színtértben is fotózok, adottnak tűnt a választás. Elkezdtem viszont Corelben dolgozni, és tök más színt sikerült kinyomtatni, így vettem egy Spyder3Express-t, amit mind a hozzá kapott, mind az Elite szoftverrel is kipróbáltam. A Dellen kívül egy MVA paneles TFT-n, és egy notebookon is kipróbáltam, egész elfogadható eredménnyel, a Dell viszont rendre iszonyatosan túlszaturált képet adott kalibrálás előtt és utána is, kb. mint a szövegkiemelő filcek. Factory reset természetesen megvolt, és elvileg az összes nem gyári színprofilt eltávolítottam W7 alatt. Illusztrációnak berakok egy eltúlzott példát, 100-as fényerővel, de 10-re levett kontraszttal, két gyári beállítás mellett (Custom is alapértékeken van). A két kép azonos expozíció és színhőmérséklet (6500K) mellett készült, és gondolom önmagáért beszél. Mitől van ez?

(#4865) Whaazzup válasza Szakbarbár (#4863) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Nem hiszem,hogy a rétegek közé befér lehetetlenség nincs hézag de az előfordulhat hogy a neon mellé befér és ha pont középre halt meg szegényke a hőtől akkor lehet odavetíti az árnyékát a világítás.Ha kihúzós a neonod akkor simán kiesik belöle vagy a neonal kijön.
Biztos hogy bogár nem PIXEL folt!ÜDV.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4866) h_143570 válasza El Kebir (#4823) üzenetére


h_143570
addikt

Ma hoztam, haza a hivatalos marka szervizbol. Valoban csak kondi csere volt.

(#4867) whiskyman


whiskyman
csendes tag

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni, van egy LG W2242S monitorom és elromlott a háttérvilágítása. Amikor bekapcsolom a monitort, akkor bejön az LG logó és utána a kép is egy másodpercre kb, majd elsötétül. De ha zseblámpával rávilágítok, akkor lehet látni, hogy ott a kép, szóval gondolom a háttérvilágítás kapcsol ki. Találkozott már valaki hasonló problémával? Mi lehet a baj és kb. mennyibe kerülne a javítása. Gari sajnos már nincs.
A válaszokat előre is köszönöm.

(#4868) Whaazzup válasza whiskyman (#4867) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Ha szerencsés vagy nincs nagy baj,egy 22" monitor javítási árához képest.Három dolog lehet Neon cső,inverter trafó.és nfet tranyó.Hiba sorrendben írom.Mivel a demo bejön rossz a neon cső ez a legvalószínűbb,enyhén még nem nagyon átéget trafó tekercs zárlat,talán inverter Nfet hiba esetleg de nem hiszem ezt.Ha nem nagyon rosszak a neonok felcserélve a bekötésüket talán tovább működnek.ÜDV.

A javítási díj attól függ hogy csak egy csövet kell cserélni vagy többet,ugyan ez vonatkozik a többi alkatrészre is sajnos most csak 20"colosba van csövem de ha nincs más az is jó csak a nagyobb nem fér bele.a 22" csövem elfogyott most annak ára nálam a 2-pár 5K volt.trafó árra is 3,5k darabja,az Nfet 600-700ft darabja,a javítás munkadíja 7,5k-12k között van szerintem.ÜDV.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4869) whiskyman válasza Whaazzup (#4868) üzenetére


whiskyman
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél! Holnap egy ismerős elvileg megnézi nekem, hogy pontosan mi a gond, egyébként ő is ezeket a hibalehetőségeket sorolta fel, de gondoltam rákérdezek itt is.

(#4870) Whaazzup válasza whiskyman (#4869) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Rendben sok sikert.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4871) Szakbarbár válasza Whaazzup (#4865) üzenetére


Szakbarbár
aktív tag

Üdv!

Pixelhibát kizártam, ugyanis úgy tudom az nem mozog :DD Samsung 223 bw a monitor, nem tudom hogy milyen a fénycső benne, még nem szedtem szét, majd talán a jövő héten.

Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

(#4872) PierNight


PierNight
aktív tag

Sziasztok nem tudom jó helyre teszem-e fel a kérdésemet!
Tegnap este anyu gépe lefagyott (ez már megszokott) aztán nem akart indulni...szét lett szedve kicsit megbirizgáltam azóta elviekben rendesen működik(hang alapján) DE a monitor teljesen fekete amikor bekapcsolom a gépet azt hittem a gép ment tönkre...behoztam neki az én régi gépemet, hogy akkor használja azt. Összeraktam és annál is az a probléma állt fenn.
Na mondom itt a monitor tönkrement (egyébként egy régi monitorja van.) de furcsálltam,hogy előtte rendesen ment a monitor és a fagyástól nem mehetett tönkre. Ezért rádugtam a laptopomra a monitort és kapásból működött rendesen. Ez mitől van??? 2 asztali gép-re sem reagál de a laptopra igen. Ilyenről még sosem hallottam. Elképzelésem sincs mi lehet a jelenség oka. Köszönöm a segítséget.

(#4873) Traki86


Traki86
csendes tag

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy van egy régi Lg 57M studioworks monitorom és tegnap amikor bekapcsoltam összeugrott a kép egy keskeny függőleges csíkba! és hiába próbálom állítani a képtartomány mostmár csak ebben a függőleges csíkban állítható!Valakinek van valami ötlete mit lehetne vele kezdeni, vagy mi lehet a baja???
Előre is köszönöm!!!

(#4874) whiskyman válasza Whaazzup (#4870) üzenetére


whiskyman
csendes tag

Helló!

Ma akartuk szétszedni a monitorom, hogy megnézzük mi a gond, de nem boldogultam a burkolattal, eltörni meg nem akartam semmit. Ahol csatlakozik a monitor hátuljába a tartó, ott kéne megkezdeni, de nem tudtam lepattintani. Gondolom alatta lehet egy csavar, amivel le lehetne kapni a tartó dönthető részét és utána kéne elkezdeni körbe szétpattintgatni. Vagy rosszul gondolom? Nincs valakinek esetleg service manuálja?

üdv

(#4875) whiskyman válasza Whaazzup (#4870) üzenetére


whiskyman
csendes tag

Helló!

Ma akartuk szétszedni a monitorom, hogy megnézzük mi a gond, de nem boldogultam a burkolattal, eltörni meg nem akartam semmit. Ahol csatlakozik a monitor hátuljába a tartó, ott kéne megkezdeni, de nem tudtam lepattintani. Gondolom alatta lehet egy csavar, amivel le lehetne kapni a tartó dönthető részét és utána kéne elkezdeni körbe szétpattintgatni. Vagy rosszul gondolom? Nincs valakinek esetleg service manuálja?

üdv

(#4876) whiskyman válasza Whaazzup (#4870) üzenetére


whiskyman
csendes tag

Nem akartam 2x elküldeni, csak szarakodott a netem. Bocsi

[ Szerkesztve ]

(#4877) viny


viny
tag

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok...
Szerintetek mi lehet a baja a monitoromnak?
Egyik napról a másikra ezt produkálta. Lövésem sincs az ilyen jellegű dolgokról, kérlek segítsetek pár infóval! Kb. szerintetek mennyit kóstál a megjavíttatása, illetve hová lenne célszerű vinnem (TV szerelő vagy számtech. bolt)?
Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Never underestimate the power of a sick mind!

(#4878) Fulmi


Fulmi
senior tag

Sziasztok!

Milyen folyadekkal tudom leszedni a monitorom also keretere ragasztott matrica ragacsat?

A kepen jol latszik, hogy milyen matrica volt ott: kep

Koszi a segitseget: Fulmi

(#4879) Whaazzup válasza Fulmi (#4878) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Ha ügyes vagy,sima folyékony nem szemcsés enyhén nedves kendővel karcmentes súroló szerel.De igazán vannak matrica oldó szerek,A www.sini.hu áruházban.JÓÓ a99% alkohol is főleg az Isopropyl-alkohol amivel még a kijelzőt is lehet mosni.De ha van erős pénz ragasztod avval tunkolva felszedi a nagyját.ÜDV.

Válasz (#4876) whiskyman nem gond.Szia.

Válasz (#4877) viny ez bizony függőleges eltérítés általában TDA xxxxIC,vagy forrasztás hiba de lehet kondi.ÜDV.Szia.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4880) róbert gida válasza viny (#4877) üzenetére


róbert gida
tag

Szia !

Én tv-szerelő vagyok és tudom mi a baja a monitorodnak !
1.Semmikép ne kapcsold többet így be mert az erős fényerőtől beéghet a képcső !!!!!
2.Keress egy TV-szervizt és oda vidd be ,tuti meg tudják csinálni !
3.Nem képcső hiba !!! Ha ezt mondják kamuznak !
4.A függőleges eltérítő fokozat nem megy !Valószínűleg vagy forrasztási hiba,vagy eltérítő IC hiba.Hangsúlyozom nagyon nagyon kicsi az esély rá,hogy a képcsövön lévő eltérítő tekercs lenne szakadt vagy zárlatos !!Annak lenne valószínűleg füstjele is vagy szaga!

Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!

(#4881) Magnat


Magnat
veterán

Sziasztok,

sorry ha már volt, sajna nincs időm visszaolvasni ... van egy Samu lcd monitor, ami azt műveli, h kb egy fél mp-ig van rajta kép, aztán elsötétedik ... a gép amire rá van kötve (notira külső monitorként) úgy érzi, h működik a megjelenítő ... akárhányszor átkapcsolok rá, ez történik, sőt a "no signal' jel is ami normálisan percekig sétál a kijelzőn ha nincs gépre kötve, ugyanígy eltűnik. Tudja vki, mi lehet a gond és mekkora meló orvosolni? Csak analóg bemenete van a kütyünek.

Köszi!

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#4882) szesa


szesa
senior tag

Hi!

Van egy lLG tftm, mar egyszer javítva volt, annyi a gond, hogyha egyszer elmegy stand-by modeba akkor vissza se jön többet...

Mit lehet ezzel kezdeni?

-

(#4883) Fulmi válasza Whaazzup (#4879) üzenetére


Fulmi
senior tag

Szia!

Koszi a tippet, akkor egy ilyet fogok venni: L-15 Izopropil Alkohol spray. :)

Fulmi

(#4884) viny válasza róbert gida (#4880) üzenetére


viny
tag

Köszönöm az infókat mindketőtöknek! :R

...akkor megnyugodtam, tisztábban látok. :)
Most, hogy mondod ezt a kontakt-hibát, lehet benne valami... a kábelt sokszor piszkálni kellett hátul, mert "szakadozott" a kép ha hozzáértem. :B
Szerencsére se füstje, se szaga. :)
Még1x köszi szépen! :R :R :R

Never underestimate the power of a sick mind!

(#4885) badd


badd
tag

Sziasztok!
A következő a helyzet. A géptől elmentem egy negyed órára, ugye bekapcsolt 10perc után a fekete képernyőkímélő. Visszamentem mozgattam az egeret, de semmi. Mondom ok, már máskor is csinált ilyet, és ilyenkor működött az hogy a monitor tápkábelét kihúztam majd vissza. Na, most ez se működött. Újraindítás után is semmi. Aztán másik gép monitorával csere és lám van kép. Tehát videokártya ok, kábelek ok(ugyanazt a kábelt használtam). Szóval a monitorral van gond. Kérdésem az, hogy mi lehet a problémája? Egyszerűen szép lassan meghalt?

Ja, maga a monitor amúgy meg működik szóval, ha bekapcsolom akkor a háttérvilágítása megvan, csak ugye fekete a kép.

Előre is köszönöm!

(#4886) sokaadik


sokaadik
csendes tag

hello

egy hanns-g hi221d tipusu monitorom van és szeretném átteni 4:3as képarányba de nem tudom hogyan kell ha valaki le tudná nekem írni zat megköszönném

(#4887) Whaazzup válasza badd (#4885) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Nem Samsung véletlenül.A ledje világit végig?ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4888) badd válasza Whaazzup (#4887) üzenetére


badd
tag

a led világít. Nem Samsung, hanem egy Flatron L1710B monitor. Már van asszem 7 éves.

(#4889) badd válasza badd (#4888) üzenetére


badd
tag

ja, bocs hülye vok, a pótmonitor adatát adtam meg. A hibás az egy Prestigio P198.

(#4890) Whaazzup válasza badd (#4889) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.nem egy elterjedt márka talán ha 2db javítottam belőle az is táp hibás volt nem kapcsolt be.Elő fordulhat hogy ez is az.ÜDV.Nincs róla service rajzom így nem találgatok.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4891) Magnat válasza Whaazzup (#4890) üzenetére


Magnat
veterán

Szia,

erre nincs tipped véletlen?

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#4892) patex1983


patex1983
őstag

Sziasztok!

Van egy Asus VW195D LCD monitorom. Olyan problémát produkál, hogy ha rádugom a pc-re a monitor mellé HDMI-n keresztül a tv-t is, akkor a monitoron elkezd remegni a kép, vibrál.
Gondoltam összeszed valami zajt, vettem már hozzá árnyékolt kábeleket, de az sem segített...
A baj biztos nem a HDMI kábel, vagy tv körül van, mert ha laptopra csatlakoztatom a monitort, úgy, hogy a laptop töltőn van, akkor is ugyanezt a jelenséget produkálja...Ha akksiról megy a laptop, akkor nincs probléma. Meg ha egyedül van a pc-re kötve, akkor is teljesen rendben van.

Igazából nem egetverő a gond, csak kicsit idegesít, hogy ha filmezni akarok, akkor mindig kábeldugdosás, utána meg széthúzás...

X

(#4893) crazyzozy


crazyzozy
tag

Sziasztok!

Vettem egy full HD monitort.DVI-HDMI módban kötöttem össze a géppel,és 1920*1080 felbontásban a tálca és a start menü nem látszik teljesen,vagyis nincsenek benne a képernyőbe. Visznot sima RGB csatlakozással viszont jó. Csak HDMI csatlakozással sokkal szebb a kép. Az lenne a kérdésem,hogyan lehet beállítani hogy HDMI módban is teljes legyen a kép :( Előre is köszi :))

(#4894) ferrero3


ferrero3
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Samsung 940N monitorom. Fel lehet szerelni valahogy falra? A VESA falikarok megfelelőek erre?

(#4895) sunny84


sunny84
senior tag

hello.. nekem van egy lg flatron f900b monitorom..

annyi vele a problémám hogy néha halkan sípol.. :((( , mitől van ez ??

amúgy faja + minden 100 hz es

köszi előre is a választ .... üdv :R

" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -

(#4896) Whaazzup válasza Magnat (#4891) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Gyári hiba ólommentes a mikróvezérlője más nevén eeprom ée már elfáradt ezért van ez,új eeprommal javitva ami már nem sokáig bírja mindennel együtt 6000ft a bruttó javitás.
2005-év körüli a lcd akkor megvan rá az esélyed/15xx/7xx/9xx/19xx/20xx/stb típus baj.
ha leírod a modellt rögtön tudom hogy ez a mikróvezérlő van e benne.Néz jóval vissza a topikban írtam rá ingyenes megoldást hátha segít az ellenállás egy darabig aztán kampó.ÜDV.

Válasz:ferrero3 a megfelelő osztókörűvel igen.

Válasz:sunny84 Vedd le a frissitési frekit vagy csak kivan már száradva sorkimenőtrafó.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4897) ph_robchee


ph_robchee
csendes tag

Fujitsu Siemens lcd monitor a következő tüneteket produkálja:
hidegen nem indul el, csak villog kéken a ledje (kb. 4 ms kék, 1 ms fény nélkül). Járatni kell alatta a gépet, ki-be kapcsolgatni, mire 15 perc után végre hajlandó elindulni, azután már jól működik.

(A monitor a hibás? Mert a videokártyára is gyanakszom picit, ugyanis néha youtube videóknál összeomlik a drivere, majd helyreáll win7 alatt. Nem tudom, hogy ez mennyire hardveres probléma.)

[ Szerkesztve ]

(#4898) Zsolto


Zsolto
őstag

Szia Whaazzup,

látom, te vagy itt a szomorú gazdik támasza, köszi a sok segítséget!

Most nekem is van egy kis problémám.

Viewsonic VX2025wm, kb. 4 éves. Pár napja hidegen, pl. standbyból felébredve szétesik a kép, csíkos lesz, eltűnnek a színek, zászlósan villódzik a telítettebb részek pereme. Ha megmarkolom és megmozgatom a kávát, akkor helyreugrik, ahogy bemelegszik, legtöbbször magától is megoldódik a zavar. De néha így is be-bevillan a jelenség, főleg a telített vörös részeken, finom csíkozódás, pixelvillódzás képében. Kicseréltem a DVI-kábelt D-Subra, ugyanez a helyzet.

A legdurvább állapot így néz ki:

Szerinted mi lehet?

Előre is köszi:
Zsolto

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#4899) Whaazzup válasza Zsolto (#4898) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Mindig azt mondom hogy először meg kell győződni a tápegység jó működéséről mert ez mindennek az alapja,utána lehet keresni fokozatonként a hiba forrását van amikor teljesen máshol van a hiba eredete de mégis egyértelműnek látszik mi a baj ezt mindig szem előtt kell tartani.Ezért mindenkinek mondom csak lehetőségeket tudok mondani látatlanba ezt vedd (vegyétek) figyelembe amikor segítséget kértek.Köszönöm.Nos!

Szia.Reméljük nem kijelző hiba.Akkor LVDS kábel hiba,vezérlő panel hiba Kontakt hibára gondolok vagy egyszerűen nincs meg a megfelelő kijelző feszültség 5Volt a kijelző elektronikának akkor pedig lehet kondi.ÜDV.

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#4900) Whaazzup válasza ph_robchee (#4897) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Monitor táp kondi.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Monitor hiba topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.