Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• YanezTTrain

tag

válasz Quasi_modo #5440 üzenetére

Talpfa közbe tud csavarozni. N méretú vágányról beszélve, már a 2-es osb csavar feje is tart a két talpfán annyit ami kell szerintem. Ha meg leragasztotta az ágyazatot, ki is veheti a csavart.
    Én a hungarocell dolgokat az asztalomon mindenhol sima 120 grammos papírra nyomott anyaggal burkoltam. Nem mondanám igénytelennek. Igaz nem otthoni nyomat, hanem egy profi nyomtatóstúdióban készült a nyomtatás brutálisan komoly fotoprintereken. Viszont mivel telibe nyomtatták az A4-es oldalakat így sokkal olcsóbb volt mint modellboltban megvenni a kis ficniket, sok száz forint per darab áron. Sajnos a nyomtatásra rá kell áldozni egy bizonyos összeget, de ha negyobb mennyiség kell mindenképpen megéri.
    Persze az igazi a Stirol lap, de az horrorisztikus költségeket okoz a terepasztal építése során komolyabb mennyiségszükséglet esetén.

De szerintem ezt bízzuk mindenki egyéni fantáziájára és ízlésére. Minden esetre kíváncsian várom barátunk képeit a készülő asztalról, mert egy új alkotás születésének figyelemmel kísérése mindig izgalmas és tanúságos dolog. Hajrá modellező bajtársak, kellemes kerékcsattogást a síneken a nyár hátralévő részében!

:))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés