- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YanezTTrain
tag
válasz
Quasi_modo #5440 üzenetére
Talpfa közbe tud csavarozni. N méretú vágányról beszélve, már a 2-es osb csavar feje is tart a két talpfán annyit ami kell szerintem. Ha meg leragasztotta az ágyazatot, ki is veheti a csavart.
Én a hungarocell dolgokat az asztalomon mindenhol sima 120 grammos papírra nyomott anyaggal burkoltam. Nem mondanám igénytelennek. Igaz nem otthoni nyomat, hanem egy profi nyomtatóstúdióban készült a nyomtatás brutálisan komoly fotoprintereken. Viszont mivel telibe nyomtatták az A4-es oldalakat így sokkal olcsóbb volt mint modellboltban megvenni a kis ficniket, sok száz forint per darab áron. Sajnos a nyomtatásra rá kell áldozni egy bizonyos összeget, de ha negyobb mennyiség kell mindenképpen megéri.
Persze az igazi a Stirol lap, de az horrorisztikus költségeket okoz a terepasztal építése során komolyabb mennyiségszükséglet esetén.De szerintem ezt bízzuk mindenki egyéni fantáziájára és ízlésére. Minden esetre kíváncsian várom barátunk képeit a készülő asztalról, mert egy új alkotás születésének figyelemmel kísérése mindig izgalmas és tanúságos dolog. Hajrá modellező bajtársak, kellemes kerékcsattogást a síneken a nyár hátralévő részében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Linux Mint
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest