Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-07-18 18:36:55

LOGOUT.hu

A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2711) YanezTTrain válasza Batman2 (#2710) üzenetére


YanezTTrain
tag

Köszi a dícséretet! Sikerült szert tennem nem kevés TT cuccra, nem csak kocsik, mozdonyok, minden ami egy terepasztallal kapcsolatos. Kis csinosítás az asztalon, no meg néhány járművet azért rendbe kell kapni, mivel nagyjából egyidős velem a szerzemény és újabb képekkel jelentkezem! Tekintettel a jócskán megnövekedett járműállományra, tervezés alatt egy kis bővítés a pályához. No nem sok, csak egy fejállomás, ahol tárolhatok néhány szerelvényt. Mindez viszonylag kicsi méretben, hogy a vonatok is elférjenek és én is a lakásban vele. Nem könnyű...

A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.