Hirdetés
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Bambanő háza tája
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz oszi666 #21991 üzenetére
Zsír, a malátapaszta (Gimpet / Bezo-Pet) leginkább a szőr megemésztését / szőrgombóc kialakulásának megelőzését szolgálja, egyszóval nagyon nem nyúltatok mellé.
Azonban nem csupán a szőr könnyebb megemésztése miatt kívánhatják a 'zöccséget a bajszosok, akkor is kellhet nekik, ha valami nem stimmel az emésztésükkel vagy szimplán csak rosthiányban szenvednek.
Kinti siccek ilyenkor keresnek egy tarack-csomót és azt rágják oszt' problem solved, de ha a tiétek szobatita és a paszta ellenére még mindig kívánja a növényeket, muszáj lesz beszerezni neki valamit... -
Astroboy
őstag
válasz oszi666 #21984 üzenetére
Hiányzik az emésztésének a rost, vigyázzatok mit rág meg mert egyik-másik növény halálos is lehet.
Növényekről szoktassátok le, pl. vehettek neki otthon növeszthető tálcás macskafüvet, vagy egy kisebb edényben csíráztassatok neki búzát, azt rágcsálja inkább.
Volt csajom macskája a konyhai snidlinget legelte, igaz nem ártott neki, hiszen rost-rost, de a sicc mindig hagymaszagú volt. -
bbuffy
senior tag
-
-igu-
addikt
válasz oszi666 #19104 üzenetére
Nagyon komoly mennyiségekről van szó. Száraztápot nem is kap?
Nálunk a reggeli és a vacsora is egy-egy zacskós/konzerv kaja, (80-100g) szétosztva a két macskának EGYÜTT.
Mellette folyamatosan van kint száraztáp, néha rájárnak.
8.5 kg kandúr és 4.5 kg kislány.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
bbuffy
senior tag
válasz oszi666 #19104 üzenetére
Mivel én is emiatt engedtem el a bolti kajat, én főzök a macskának. Mellette prémium száraz, orijen/acana/ rc.
sajnos a konzervek mind ilyen 5-10 % feherjevel mennek. Kivéve a nagyon drágák....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
arcsin
senior tag
válasz oszi666 #19101 üzenetére
Persze Itt vannak. Premiere. a márka, saját fressnapfos, igen. Annyi hogy a webshopban a 200grammos nem mindig van fent ( nem tudom miért) De a boltban fellelhető, Rengeteg ízben van. Nálunk a marhaszives a kedvenc. Nekünk a cica miatt praktikus, mert "vacsira" elfelezem, és nem marad megbontva konzerv. Van tetőnk, de így jobb nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest