Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Mellesleg szerintem macskát nem jó házban tartani.Nekünk kb. 20 éve vannak macskáink, egy sem lakott benn a hézban, télen nyáron kinn volt.Sokkal edzettebbek és egészségesebbek.Télre azért van egy kishordó kirakva nekik melegruhákkal telitömve.Jahm és ilyenkor szépen kiteljesedik a bundájuk is.
Evvel picit vitatkoznom kell. Évekig nem volt saját macskánk. A feleségem már 3 éve szeretett volna, de mindig azt mondtam neki, amit most te
Aztán egyszer elmentünk egy macskakiállításra a PeCsa-ba és megvettünk egy kicsit beteges kinézetű, de nagyon aranyos (nem kiállított) kiscicát. Ez tavaly októberben volt. A cica nagyon jól érzi magát, sosem volt még kint az ajtón kívül, mivel egy 3 emeletes társasházban lakunk. Viszont csendes, megszokta a környezetét és a mozgásigényét is le tudja vezetni, mert minden helyiségbe beengedjük.
Sokkal jobbak tartom, mintha kijárna az utcára és összeszedne betegségeket, megtépnék a kutyák vagy elütné egy autó.
Szóval a miénk szobacica, el van kicsit kényeztetve, de így szeretjük, ahogy van
-
Bagoly
senior tag
Én úgy gondolom, hogy igenis helye van a külön topiknak, mert nem fedik teljesen egymás témáit a topikok. Ott ugye egy konkrét probléma megoldásáról van szó, ez pedig általánosságban szól a témáról. A másik topikban egyértelműen hibás lett volna ezen topik első hozzászólását írni, ugyanis a topik címe valószínűleg sokunkat megtévesztett volna és nem olvashattuk volna el egymás tapasztalatait a macskatartás általános oldaláról.
Úgy érzem, hogy pl. a ''hova menjek nyaralni'' topik mellett is tökéletesen elfér a fent nevezett Norvégiás topikod, pedig azok témái is (ugyebár mind a kettő utazásról szól) részben fedik egymást, ill. azt sem hiszem, hogy azok közvetlenül a számítástechnika világába tartoznának.
A lakásban történő macskatartásról bizony eltérő véleményt formálunk. Az egyik legnagyobb keresztem, hogy nem engedhetem meg a macskáimnak az önálló csatangolást a külvilágban, ugyanis ehez szükséges lenne megbíznom abban a társadalomban, ahol a szomszédok közötti viták egyetlen lehetséges lezárásának néhány természetesen magas inteligenciával megáldott ember sokszor azt látja, ha mérget ad be a másik macskájának. Legyek bár elítélve érte, de az én értékrendemben előrébb álló macskám életét pedig nem fogom egy általam nem sokra becsült fajtámbéli jóakaratának kitenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán egyszer elmentünk egy macskakiállításra a PeCsa-ba és megvettünk egy kicsit beteges kinézetű, de nagyon aranyos (nem kiállított) kiscicát. Ez tavaly októberben volt. A cica nagyon jól érzi magát, sosem volt még kint az ajtón kívül, mivel egy 3 emeletes társasházban lakunk. Viszont csendes, megszokta a környezetét és a mozgásigényét is le tudja vezetni, mert minden helyiségbe beengedjük.