- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sherlock82 #9212 üzenetére
Szerintem se illik bicskát elővenni étteremben, csak valami nagyon alsó polcos helyen, pl egy üzemi menzán, vagy egy olyan helyen (létező) amit a köznyelv úgy hív, hogy “a Csótányos”.
-
gyapo11
Topikgazda
válasz
sherlock82 #9212 üzenetére
Igazad lehet a fine dining étteremmel, olyanban még nem jártam. Ehhez még két dolog, az egyik hogy az ételek nagy részét nem kell vágni mert puha, egy bottal is szétnyomható és rátolható a villára. A másik, hogy amikor ilyen ételeket készítenek versenyben és Gordon Ramsay kóstolja, akkor nagyon jól vág a kése, tehát vagy puha minden étel mert különben nem fine dining, vagy ott meg tudják élezni a késeket. Ahol én ettem rántotthúst vagy sült szeletet (svédasztalos önkiszolgálós), és esetleg már 1-2 órát eltöltött a melegítős tálalóedényben, ott már kellően kiszáradt ahhoz hogy baromira nem tudtam széttépni az ottani bot késekkel. Ez persze nagyon nem fine dining hely volt.
-
Jahno
veterán
válasz
sherlock82 #9212 üzenetére
Én arról a fotóról nem mondanám meg, hogy étterem-e vagy sem. Van rajt egy tál kaja meg némi asztal és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest