- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKG
csendes tag
Lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam az elobb. Tehat tesomnak 2 Szabadi van, egy rac es egy maskara, mindketto 95mm es 690es. Elegedett is veluk. Elsore Nagyot ajanlotta, de ahogy Te is, azt mondta, hogy nehez melle nyulni.
Es tenyleg jo lenne kezbe venni es elmenni vele egy csardaba valamerre Hortobagy fele, marmint enni...
Szoval lehet, hogy veszek egy mersekeltebb aru keszet tapasztalatgyujtesre, aztan, ha bevalik, nem is kell masik.
Ha meg ellenallhatatlan vagyat erzek valami nagyon egyedire, akkor csinaltatok.
Sajnos csak ev vegere erek haza, de majd befenykepezem, mire jutottam. Az asszonynak meg mar ki is neztem egy noi bicskat Nagytol, ugyis most jon a szuletesnapja, nem veszes az aruk sem. (Tavaly a SEIKO solar tobbe kerult...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest