- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phoen|x #13291 üzenetére
Nem kötözködésképp / poénból mondom, de szerintem sehonnan. Volt egy időszak amikor nagyon mentek, akkoriban én is nézegettem, aztán én személy szerint ahogy átgondoltam arra jutottam, hogy gyűjteményen kívül használati értelemben nem egy nagy cucc, valószínű egy teljesen átlag, normál mindennapi bicskával jobban jár az ember. Ugyanerre jutottam a peasant knife-nak nevezett, szintén mindennemű zár nélküli cuccokkal kapcsolatban is. Hogy poénnak meg újdonságnak jó, de a használati értéke, így a 21. században azért már nem olyan.
De ha tetszik akkor nem elrontani akarom az örömöd (én is rendeltem a napokban egy tök fölösleges bicskát, mert "kellett"), csak hátha mással jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest