Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Kolondrum #5199 üzenetére
Én drótkerítést húznék, arra nád, eléje meg tuja sort tennék 2 sorban, akkor van ideje nőni addig az 5 évig, amíg a nád lerohad, ha 1 métereseket veszel. Úgy érdemes a tuját, hogy drain csövet fektetsz a gyökeréhez egy árokba, és azon keresztül tudod locsolni közvetlenül a gyökerét, ha hetekig nem esik. Lehet még leylandi ciprust is így, de az nem annyira szép, és nekünk lassabban is nő, mint a tuja. Ami még eszembe jutott az a babérmeggy, de az talán túl kicsi nektek. Drótot ettől függetlenül mindenképp raknék, mert egy kutya simán átjön a tuján is.
-
Brandynew
őstag
válasz
Kolondrum #5197 üzenetére
Ez a csodasövény, amit említettek, ilyen. Nekem is ez van, és utálom is, mert nagyon gyakran kell nyírnom, tényleg brutál gyorsan nő, kis túlzással szemmel látod élőben. 2,5 hónapig nem vágtam le egyszer és 1 méteres ágakat kellett róla lenyesnem.
Le is akarom cserélni tujára, tényleg nincs olyan, ami megél nálunk? Pedig annyi helyen látok tuját.
Kolondrum: felfuttatni valami örökzöldet "paravánra"?
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest