Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brandynew
őstag
válasz Kolondrum #5197 üzenetére
Ez a csodasövény, amit említettek, ilyen. Nekem is ez van, és utálom is, mert nagyon gyakran kell nyírnom, tényleg brutál gyorsan nő, kis túlzással szemmel látod élőben. 2,5 hónapig nem vágtam le egyszer és 1 méteres ágakat kellett róla lenyesnem.
Le is akarom cserélni tujára, tényleg nincs olyan, ami megél nálunk? Pedig annyi helyen látok tuját.
Kolondrum: felfuttatni valami örökzöldet "paravánra"?
[ Szerkesztve ]
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz Kolondrum #5199 üzenetére
Én drótkerítést húznék, arra nád, eléje meg tuja sort tennék 2 sorban, akkor van ideje nőni addig az 5 évig, amíg a nád lerohad, ha 1 métereseket veszel. Úgy érdemes a tuját, hogy drain csövet fektetsz a gyökeréhez egy árokba, és azon keresztül tudod locsolni közvetlenül a gyökerét, ha hetekig nem esik. Lehet még leylandi ciprust is így, de az nem annyira szép, és nekünk lassabban is nő, mint a tuja. Ami még eszembe jutott az a babérmeggy, de az talán túl kicsi nektek. Drótot ettől függetlenül mindenképp raknék, mert egy kutya simán átjön a tuján is.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
-
Rive
veterán
válasz Kolondrum #5472 üzenetére
Na ez az de mitől?
Aszály idején a talaj locsolása nem mindig elegendő: sok növény egy alap légköri nedvességtartalmat is igényel, és ha az nincs meg, akkor vizes földben is képes elszáradni
Pl. a tuják is ilyenek, amúgy.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest