Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Állítólag van olyan fajta giliszta, ami viszonylag mélyen van, és feljön a levelekért, hogy lehúzza. És azt mondják a szántás rotálás, ilyen talajmunkák tönkreteszik a járatait, esetleg meg is ölik. Ezért ahol minden évben szántanak, onnan egy idő után eltűnnek ezek és romlik a talaj szerkezete. Legalábbis van egy ilyen elmélet.
Amúgy kicsit kiakadtam azon, hogy parlagon van a földünk már évek óta, aztán az egyik helyi oda akart pofátlankodni, hogy majd ő jól felszántja meg megműveli, és előadta, hogy öreganyám kérte meg erre. Ugyanez a família lopta szét a földeket és munkagépeket a környéken, mert benne voltak a helyi TSZ vezetésében és elintézték maguknak a privatizációt. Az egyik szomszéd is ebből származik. Szóval meg vagyok áldva ezekkel. Egyik oldalról ott az úri fiú, aki golfpályát csinál a hátsó kertjéből a szinte napi rendszerességű nyírással, a másik oldalról meg a pofátlan éhes proletárok. Bár kétségtelen, hogy lehetne sokkal rosszabb szomszédság is. Most, hogy pihent a föld, 1-2 éven belül elkezdem szántás nélkül művelni. Kíváncsi vagyok mire jutok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest