Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Köszi
Mivel tele lett a hócipőm a kertbe futkosással, másnap nekiláttam apóssal egy 2 zónás automata öntözőrendszer építésének (hunter) netes tutorialok alapján (kész is lettem vele, bár brutális meló volt, kb. egy zombi voltam a nap végére), még másnap újravetettem (elszórtam-gereblyéztem és arra is szórtam) és már rengeteg fűszál kijött ahogy ma néztem.
Ne kérdezd mi a titok, de így van, holnap lövök képet. Most napi 4x öntöz az automata: hajnalban, délben, négykor és este, ha jobban kijönnek a fűszálak akkor a négy órait kiveszem. Nagyon agyagos a talaj, hamara kiszárad így muszáj a gyakori öntözés.
Gyomirtózva volt a teljes terület 2 hete de nem sok haszna volt (majd fűkímélő gyomirtóval nekimegyek ha már elég erős lesz a fű), és természetesen trágyázva is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest