- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
User_2 #13968 üzenetére
Pedig tíz évig közel 1,5 hektáron csináltuk a konyhakertet "konyha kert". Szüleim meg húsz évig. Méretében már nem pont konyhaméret, de nem adtunk el belőle. Nem néztem tétlenül, ha valami beteg lett. Kihúztam, letörtem stb. Volt olyan év, hogy nem kelt ki a kukorica. Tettem a helyére tököt. Azt ettük. Gyümölcsfákat permeteztük, főleg gomba ellen muszáj volt. Rovarölő pont nem ért soha semmit.
-
Rive
veterán
válasz
User_2 #13968 üzenetére
..fűszernövények szinte mind, kisekel, annyire nem, hogy nincs mivel kísérletezni, nincs min tapasztalatot szerezni. és nem az odafigyeléssel van a gond....
Nálunk pl. valami átmenet talaj van a barna erdei meg a fekete agyagos öntés között: mielőtt odaköltöztünk évekig hanyagolták a talajművelést és az egyontömörült talajt valszeg extra nitrogénnel kompenzálták.
Cirka nyolc-tíz éve műveljük és csak mostanra jutottunk el odáig, hogy elég laza és egészséges már a talaj petrezselyemhez, metélőhagymához (de még mindig előfordul, hogy egy egész vetés behal): már van, hogy van saját sárgarépa (bár csak bizonyos fajták): már értékelhető (cirka öt centis) paprika teremAzt kell vetni, ami jól érzi magát: azt, hogy mi érzi jól magát (illetve, a kerten belül ugyan hol...), idő kideríteni
Mondjuk nálunk ez leginkább a csalán lenne
Az mindenhol jól érzi magát
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest