Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• abéla

senior tag

válasz Vesa #1495 üzenetére

Jaja Warthog throttle vlmi VKB/Virpil-lel (bányászkéz jelen :D) ;
    ha majd egyszer sok pénzem lesz, léghajókázás helyett nálam inkább ez fut majd.
    Ja és persze erre az esetre van bekészítve egy Sega R360 beszerzése, amin DCS futna + Oculus (hát mennyire adná? megmondom: nagyon! :DDD )

Na de vissza a földre: sajna most néztem a korábbi 20-30ezres VKB típust kivezették, belépő 40-50e :U .
    Azért is írtam, most ott tartok, hátha TM-ék ebben az Airbus editionben javították ezt a poti-hibát és akkor jöhetne egy.

Mert pl nekem t16000-tal nagy bajom nem volt, ami meg zavart, azt megoldottam: szétkaptam, ledet kiiktattam, rugót visszavágtam, jól megkentem, tök jó lágyan irányítható lett.
    Csak hát már a másodiknak hal be vlmije (korábbi zöldnél a gombok szép sorban, a narancsnál meg ugye az rZ)
    Warthogot is néztem, de basszus elszáltak az árak, én még 100k környékére emlékeztem (stick+throttle), hát most már nagyon nem ez a helyzet.
    Mondjuk nekem csak leginkább stick kellene (2 throttle mellé), de hát az is 90-100, hátnna, akkor már inkább oroszországból szeretettel. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák