Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

Topikgazda

válasz tonermagus #1470 üzenetére

Nekem? Neked kell megérje (vagy sem)! Leírtam mi a különbség és azt is, hogy nem igazán javaslom a simát. Én egyértelműen a Pro mellé szavaznék, olyannyira, hogy van is egy példányom belőle, bár már nincs használatban.

Azonban, csak hogy tisztázzuk:
    A Pro verzió sem RGB! 3 színt tud (piros, zöld, narancs), de ezek szabadon választhatók minden olyan gombhoz, ami világít. Az LCD panel színe nem változtatható, az fixen zöld, csak a fényerősséget lehet állítani, viszont programozható (már amelyik játék ezt támogatja). A gombok zöme a Pro-n is műanyag, csak a stick-en lévő POW SW és a funkció választó lett cserélve, mondjuk nem véletlenül, mert azt használja mindenki a legtöbbet és a műanyag hamar megadta magát.
    A Pro stick részében van egy alumínium cső is, ami strapabíróbbá teszi, különösen ha hevesen rángatja az ember. Leginkább viszont az axisonkénti 2 szenzor és a rugók azok, melyek precizebbé teszik a simához képest. A szofver ugyanaz mindkettőnél (A felülete kb. a 90-es éveket idézi, de használható). Az általad említett játékprogramokhoz csak akkor kell, ha makrózni is akarsz, mert mindkét játékban szinte tökéletesen be lehet konfigolni.

Megjegyzem, szopás, hogy a Logitech megvette a Saiteket, mert ugyanazt 50 dollárral többért adják. Hozzá se nyúltak az X52-höz, csak átcímkézték, és úgy érezték, hogy a Logitech logo megér +50 dodót.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés