- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
nos futottam pár kört az internet szerződéssel. Most 120e+ forintot kérnek a felmondásért ami az összes kedvezményt tartalmazza (75e bekötési és telepítési díj kedvezmény illetve 9 hónap*5e forint havidíj kedvezmény amit a hűségre adtak). Ez így nyilván elég meredek.
Van valami a jogszabályban, hogy egy év elteltével az 1 éves és a 2 éves hűség különbségét kell kifizetni. Ez hogyan van pontosan?
Ha az 1 éves szerződésre mondjuk adnak 75e bekötési kedvezményt és 3e havidíj kedvezményt akkor nekem mennyit kell kifizetnem? -
daninet
veterán
simán meglesz a 6 nap egy évben, a két héttel ezelőtti szélvihar után a hiba bejelentésétől két napig nem volt még netem. Gyakori, hogy egész este nincs net, szinte heti rendszerességgel van ilyen nap. Ha esik az eső nincs net. Csúcsidőben sokszor nincs garantált sebesség. Folyamatos mikroszakadások vannak amit nem tudom hogyan mér majd az NMHH doboz (folyamatosan pingel?) egy konferenciahívást nem tudok végignyomni anélkül, hogy egyszer ne dobna le.
A szolgáltatónak csak délután kettőig van heti 4 nap ügyfélszolgálata, csak emailben lehet velük kommunikálni csiga lassan.
De gyűjtöttem én már logot, van egy ISP watchdog nevű program, itt az eredmény, ~5nap alatt 3ó 38p kimaradás ennek a nagyja pár másodpercszöveges log, itt látszik mennyire szar
ezt mind elküldtem nekik, két nap mulva felhívtak, hogy megjavult-e már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sorozatok
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Dell Precision munkaállomások
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest