Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Bander78 #2549 üzenetére
Van hozzá resetter, de szerintem chip-is külön. A szívás ezzel az lehet, hogy ha kifogy fizikálisan a tinta, akkor mi lesz? Fellevegősődik a rendszer? Mert ebben külön van nyomtatófej amit a tube unit "csőrendszere" köt össze a tintapatronokkal. Ennek külföldi fórumokon érdemes utána olvasni.
-
Bander78
tag
Sziasztok!
Céges HP Designjet 111 típusú tintasugaras plotterrel szívunk a következő hibával: a nyomtató a festékkazettákat félig leürített állapotban már üresnek jelzi, ezzel baromi drágává és pazarlóvá téve a nyomtatást. Ez a probléma eredeti HP kazetták esetén is jelentkezik. A hivatalos szervizek csak időlegesen (vagy úgy se) tudtak segíteni, igazából az egész tintamennyiség-érzékelést ki kellene ütni. Ehhez tudna-e ajánlani valaki céget vagy szakit? A gép szépen nyomtat, kár lenne kukázni, vagy újat venni...
A segítséget előre is köszönöm! -
urban racer
senior tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi választani! [Ezt] a 3 nyomtatót néztem ki. Igazából a 177fw és a 277n között agyalok. A 177fw mellett szól, hogy imageret-es, elvileg szebb lenyomatot csinál színesben, viszont a 277ben több memória van-úgy tudom lézernél ez fontos. Pár háttérinfó:
A szoba desing-jába a 177 illene bele.
Nem fontos a nyomtatási sebesség.
Hálózatról használnám-javarészt.
Ritkán nyomtatnék fotót is-szeretném, ha az szép lenne.Előre is köszi!
-
rittzo
tag
Sziasztok!
Vettem egy HP Deskjet 4515 multifunkciós nyomtatót. Ebben van Wifi is, de az a bajom, hogy nem tudok felcsatlakozni vele a modemre. Megadom a kért hálózat nevét, utána kéri a jelszót, amit szintén megadok és kis idő után eldobja magát és a kijelzőjére azt írja,hogy "Probléma van a nyomtatóval Kapcs ki majd be a nyomt" Ki-bekapcsolás után nincs WIFI kapcsolat! Mi a túró lehet a gond? Már órák óta próbálom beállítani.
Remélem ti tudtuk segíteni.
Üdv: Rittzo -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani valamit arra hogy HP 1050A típusú nyomtató miért mondhatja a vadiúj HP 301 XL tintára, hogy nem kompatibilis vele? Eredet patronról van szó! A régit visszatéve, arra megmondja, hogy üres, de az újra azt mondja, hogy nem kompatibilis!
Előre is köszi a segítséget!
-
agroman
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #2539 üzenetére
76mm-enkent..
-
Prosector
addikt
Sziasztok!
Elorebocsajtom teljesen hulye vagyok a nyomtatashoz.
HP 1510-es nyomtatom van. Egy cimiratot kene kinyomtatnom, ami PDF-ben van, de csak a csomagszamot, a vonalkodot es 1-2 ikont nyomtat ki, mast nem.
Szoftver reinstall, hibaelharitas tanacsado megvolt. A file nem vedett. Win X64 8.1-em van.
Hetfon jon a futar a csomagert es papir nelkul nem fogja elvinni. Az nem opcio, h ezert kesik a csomag es a vevo varjon.
Tudna vki segiteni?
-
Destructo
senior tag
Sziasztok !
Van egy HP 3525-ös nyomtatóm. Most 2,5 éves. Kifogyott belőle a fekete patron kb 2 hónapja ,most vettem bele és nem nyomtat. A színesek kb 2 éve kifogytak ,de csak a feketét nyomtatunk (egyetem).
Fejtisztítást stb stb vagy 5x megcsináltam ,de eredménytelenül. A fej mozog benne ,de a lap fehér maradt. Beszáradt volna?
Köszönöm segítségeteket !
-
agroman
aktív tag
sziasztok!
lenne egy olyan problemam hogy egy ezer eves laserjet 5L minden nyomatra ugyanazon a helyekre pontokat helyez el. nem tudom, hogy ez tonercserevel megszunik-e vagy vmely mas elaggott alkatresz cserejere lenne szukseg? esetleg en megtudnam tisztitani?
koszonom!
-
Csavarnyuzo
őstag
-
mézi123
tag
válasz
Csavarnyuzo #2532 üzenetére
Azzal próbálkoztam, de nem jött össze. Ahogy olvasgattam a témát valaki felvetette,hogy ezt a drájvert használta:
HP LaserJet 3050 All-in-One Printer
upd-pcl5-x32-5.9.0.18326.exe
Kipróbáltam és működik a nyomtató. De attól függetlenül a vistás megoldás is érdekelne.
-
mézi123
tag
Sziasztok!
Van egy régi HP1010 nyomtatóm és nincs hozzá Win7 drájver. Hogyan tudnám megoldani ,hogy a nyomtató működjön Win7 alatt?Köszi!
-
Aureal
őstag
#2525-re is volna vmi ötletetek?
-
Rick4
félisten
válasz
Csavarnyuzo #2527 üzenetére
Köszi mindenkinek, sajna megvan a tuti, az alaplap tájékoztató pdf-en rajta van, hogy az alaplapi lpt kivezetés rendelhető tartozék, spéci cikkszáma is van, és nem ugyanaz, mint a sima parallel csatlakozó. A lábkiosztást egy ilyen kábelnél nem nagy ügy megváltoztatni, még leírás is van, de nem vergődök vele, 1-2 ezres a kábel. A Gigabyte és az Asrock is csinál ilyet, kissé értelmetlen, bár így az ő kábelüket veszik, nem más keres ezen is.
-
Rick4
félisten
Naszóval szopóágra kerültem egy új géppel és egy régi nyomtatóval. Mint kiderült, szerencsére van az alaplapon lpt tüskesor, megvetettem az emberrel ezt:
[link]
Ami amúgy közelebbről ilyen csatlakozósorral rendelkezik:Gyári oldal szerint is az ami: [link]
Ezzel szemben az alaplapon máshol van tüske:
Tehát ebbe a csatlakozóajlzatba ez a csatlakozó egészen biztosan nem fog belemenni. Na de mire jó ez, ha nem erre? Alapesetben az utolsó előtti tüske kellene hogy vad lyukra találjon, ennél a kábelnél viszont a vaklyuk egy tüskével találkozik...
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
HP D1460-as nyomtató alap drivert telepítettem. Nem akarom az extrákkal bővített teljes szoftver csomagot és vele a sok szemetet is feltenni, viszont így nem jelzi vissza a maradék festékszintet.
Tudtok erre vmi megoldást, egyszerűbb kicsi segédprogit a célra vagy hogy milyen dll fájlt stb. kéne alá bemásolni?Köszi!
-
babaapuja
újonc
HP Color LaserJET 4500
Sávosan csíkoz!
Festékpor van!
Tudja valaki mi lehet a gond? Tisztítás megoldás lehet? vagy valamit mindenképpen cserélnem kell?
(IMG:/dl/upc/2015-04/06/546220_ua3uiioefpshqivg_dsc00400.thumb.jpg)(/IMG) -
Rick4
félisten
Szevasztok Urak!
Segítsetek már légyszi, kis gondban vagyok. Egy ismerős cserélte a régi P4-est egy modernebb kétmagos gépre, w7 x86 helyett w7 x64 került az új masinára, a régi alaplapon volt lpt port, az újon nincs, beszerzett egy usb- lpt átalakítót, és úgy lett rádugva a gépre a HP laserjet 1005-ös nyomtatója. Már szenvedtem vele 3 órát, de nem jöttem rá, hogy fog ezzel ugyanúgy nyomtatni, mint a régi gépén, van esetleg ötlet? A régit is én csináltam, ott valami vista drivert kellett beadni a rendszernek, lehet, hogy az x86-x64 miatt nem megy most? -
Geripapa
aktív tag
válasz
kimiszandy #2515 üzenetére
A rossz tonertöl lehet baja, a hozzámkerült nyomtatoba is rossz minöségü tonert tettek. Kihullot belölle egy rugó meg a csip is. Eredmény, a nyomtatóból 2 rugót bányáztam ki + egy csipet. Ezek elég nagy kárt csináltak, jelenleg a tonerforgató mechanika sem ott áll meg ahol neki kellene. Nem tudom hogy az kalibrálható e vagy nem. Majd megy a szervizbe azt megmondják.
Lényeg hogy én nem eröltettném a nyekergö tonert, gariba vissza kell vinni. -
kimiszandy
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #2512 üzenetére
A toner a bűnös. Betettem az előzőt (ami egyébként egy utángyártott), és vele nem adja azt a hangot. Akkor viszont a kérdés: mi lehet a toner baja, valamint ez okozhat-e károkat a nyomtatóban?
Egyébként csak nyomtatáskor adja, valamint a "készenléti állapotba kapcsolás"-kor, ami a nyomtatás után 1-2 perccel egy kis "zárásnak" tűnő hang, viszont a nyomtatáskor is fellépő zörgő hang is társul hozzá.
-
Zsoty
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 5510-es HP nyomtató. A fekete színt nem használja, illetve ha csak fekete nyomtatást akarok akkor üres marad a lap. Sajnos már csak amikor nem nyomtatott akkor szóltak. Nem tudom van e olyan lehetőség ahol le lehet tiltani külön a patront, vagy elromolhatott? Esetleg valami ötlet amivel próbálkozhatnék mielőtt másik nyomtató után nézek.
Köszönettel Zsolt
-
ddorka
újonc
Hp deskjet 3250 nyomtató üres lapot ad ki. Ha nyomtatni akarok, ha másolni, test oldalt sem csinál. Szóval tök sügér. Olvastam, hogy lehet beszáradt a patron, kiáztattam, minden, úgy ahogy írták stb, s mégsem jó. Hibát nem is ír ki, meg semmi. Dobjam ki?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
kimiszandy #2511 üzenetére
Ha a zörgő hang nyugalmi állapotban is van, akkor az inkább ventillátor szokott lenni. Ha nem megy a motor, akkor a fixáló sem forog így fólia kizárva. Reméljük nem a tápja "sistereg".
-
kimiszandy
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #2510 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, még megvan az előző. Hétfőn ki is próbálom vele, de nem hinném, hogy a tonertől lenne. Csak leírtam, mint információt, mert nem igazán értek a nyomtatókhoz, így elképzelésem sincs, honnan jöhet a hang. Igyekszem jobban megfigyelni, de ahogy írtam, szerintem ahol már a papír jön ki, ott van két kis (1cm-nél nem szélesebb) forgó rész (egymástól ~10cm-re), és talán az zöröghet. Viszont a nyomtatás után, mikor kis idő után "készenléti állapotba kapcsol", akkor is adja azt a zörgő hangot.
A fixáló fólia hol található meg a készülékben?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
kimiszandy #2509 üzenetére
Ha még megvan a régi toner, akkor bele kell rakni és ha akkor is zörög, akkor nem a toner okozza. Ha folyamatos a zaj, akkor lehet a fixáló fóla, Ez előbb utóbb koszolást, papír gyűrést, majd papírelakadást fog okozni. Persze lehet más is.
-
kimiszandy
csendes tag
Sziasztok!
A munkahelyemen egy LaserJet M1212nf MFP típusú nyomtató van. Lassan egy éve dolgozom itt, és nap mint nap használom.
A héten került bele egy új toner (elvileg egy eredeti újratöltött), kedden ha jól emlékszem. Másnap egy nyomtatás során furcsa zajokat kezdett el adni működés közben a gép. Elég ijesztő is számomra. A zaj forrását nem igazán találtam, de talán a papír kimeneténél segédkező kis forgó "izék" adhatják. (Bocsánat, nem tudom annak a részének a nevét.)
Egyébként a használt tonerek tekintetében vagy eredeti újratöltött vagy utángyártottat használtunk, eddig sosem akadt vele probléma.
Szerintetek mit lehetne csinálni? Mi okozhatja azt a furcsa zajt?
-
mclaren777
senior tag
HP 650-es patront nehéz utántölteni?
Tudtok linkelni ajánlott töltőkészletet/tintát hozzá?
Esetleg megbízható utángyártott patront?Ugyanezeket kérdezném a HP P1102 lézerről is.
-
chatran
őstag
Van egy HP 3520-as nyomtató, amibe valahogy beakadt egy oldal és folyton ki akarja nyomtatni, mikor bekapcsolom. A géphez wifi-n keresztül csatlakozik. A nyomtatási sor nem mutat semmit, a nyomtatón már nyomtam egy Gyári alapért visszaállítást, de nem segít.
Van esetleg ötletetek, hogyan tudnám elfeledtetni vele? -
Geripapa
aktív tag
Sziasztok,
kaptam egy hp TopShot LaserJet Pro M275-s nyomtatót kitudja milyen állapotban.
Sajna nincs benne egy darab toner sem, csak a képalakotó dob (ez 80%-os összesen 1111 oldalt nyomtatott ki a gép). Igy nem is tudom tesztelni hogy müködik-e megfelelöen, addig nem ruháznék be 4 tonerre, felesleges pénzem nincsen.Szóval akinek lenne csereérett tonerje és elküldené nekem akár térités ellenében kérem jelentkezzen.
A tonerek tipusa:
HP LaserJet festékkazetta
CE310A 126A Fekete nyomtatókazetta HP ColorSphere festékkel
CE311A 126A Cián nyomtatókazetta HP ColorSphere festékkel
CE312A 126A Sárga nyomtatókazetta HP ColorSphere festékkel
CE313A 126A Bíbor nyomtatókazetta HP ColorSphere festékkeSegtséget elöre is köszönöm.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
HP Photosmart 5510 nyomtatót hogyan lehet működésre bírni (amennyiben lehet) utángyártott patronnal, van valakinek tapasztalata vagy ötlete?
-
Tengri
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #2502 üzenetére
Köszönöm a választ! Megpróbálom az utángyártottat. Remélem beválik
-
allein
addikt
Szia. Nekünk a cégnél is egy lézeres nyomtató van, első alkalommal a kollégám utángyártottat rendelt mindenből. Rengeteg gondunk volt, állandóan valami probléma volt a tonerekkel, a nyomtató nem ismerte fel őket. Egyik alkalommal a bíbor szinű utángyártott toner szétrobbant
Hihívtam egy szervízest, nem tudta helyben kitakarítani
Azóta soha többet utánygyártottat, főnökömet meg tudtunk győzni és csakis eredetit rendelünk, igaz, hogy darabja 60k körül van
Én nem ajánlom az utángyártottat de, lehet soha semmilyen gondod nem lesz egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest