Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- joghurt: Skype adatvesztés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
minek?:S #661 üzenetére
Rákövetkező nap, még a fagy előtt is elmentem, na akkor egy jóval nagyobb őzlábat is sikerült találni, 20 cm átmérőjű volt a kalapja. Sokkal nagyobbak is lehetnek, de az előtte lévőkhöz képest eddgi ez a rekord. Idén kezdtem csak el kicsit gombászni, majd jövőre remélem több időm lesz + kicsit esősebb idő, mert ez az ősz nem sok csapadékot adott..
Őzlábból volt piruló is + lila pereszke (1 db), illetve kései laska (minimális).
Nyáron sárga gévagombát találtam többször, abból mondjuk jó mennyiség összejött, a múlt héten is előkerült egy adag a fagyasztóbólErről nem tudtam micsoda, csak jól nézett ki
A tölcsérgombák egy részéből leves lett, nagyobb része pedig le lett szárítva. Majd elfogy
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest