- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Szedtem ma két fajta gombát, de ismét nem tudom meghatározni őket rendesen, közben kicsit felhúztam magam, így még nem tudom elvigyem-e holnap szakértőhöz, vagy ne.
Az egyik gomba ez alapján [link] kerti tintangomba, csak éppenséggel a lemezek színe kicsiknél világosszürke, fejlettebbeknél sötétszürke... szóval lehet mégse ez? Amit én találtam teljesen így néz ki viszont egy nagyon tömör csomóban voltak, nyomták össze egymást, annyira.
Amin felhúztam magam az meg: pl. ez a kép [link] elvileg ez is kerti tintagomba, de a tönkje rövid és vastag és a kalapja is más, mint a másik leírás. Most akkor?
Másik: [link] Itt az első kép biztos, hogy ugyanaz a gomba mint a többi? Furcsa, nekem másnak tűnik, és magányosan áll, mikor ez egy csoportosan növő gomba leírása...
Lehet nem nekem való a gombászás, vagy lehet ezek a netes leírások nem teljesen korrektek, de ez így marha idegesítő, hogy nem tudom pontosan behatárolni.
Azt hiszem el kéne mennem egy tanfolyamra vagy valami, vagy nekiállok mindent leszedni ami utamba kerül és frászt hozom a helyi szakértőre mindenféle halálosan mérgező okossággal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest