Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
DacMalac
aktív tag
F40-es BIOSt kell rá felrakni! Megjegyzés: A BIOS frissítése előtt frissítse az AMD Chipset Driver 18.50.16.01-es vagy újabb verzióját.
Jelenleg mely CPU-t használod? Ezért kérdezem:
A BIOS ROM méretének korlátozottsága miatt NINCS Bristol Ridge (AMD 7. generációs A-sorozat/Athlon™ X4 sorozat) APU-támogatás. -
DacMalac
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Átirányitanálak ebbe a topicba: [link] Itt jobban tudják mi a jó neked.

-
DacMalac
aktív tag
válasz
majer_balint
üzenetére
Ha tudod cseréld ki 2x32 GB-ra.Ebben a kiépitésben jobban szeretik a lapok a 64GB-t! [link]
-
DacMalac
aktív tag
Hangkártya: semmi akadálya az áthelyezésnek! Nálam is igy megy a h.kártya!
Az SSD-t mindig a procihoz legközelebb eső foglalatba tedd, ez a leggyorsabb. Pont oda, ahova irtad!
Mivel a lapodon( [link] van hűtőborda az SSD-knek, ezért olyat végy , amin nincs borda.Borda alatt van egy thermopad, ami érintkezni fog az ssd-vel. Ez adja át a meleget a bordának.
Nem fog felülni rá! [link] -
DacMalac
aktív tag
válasz
nortberg83
üzenetére
-
DacMalac
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Amugy a VGA karihoz nem kell a GCC! Az az alaplaphoz kell. Viszont az alaplapd PCIe Gen3-s, ami már eléggé visszafogja a vga teljesitményét. Kevesebb FPS, mint amennyire képes a vga.
-
DacMalac
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem is Giga lapom van, és felraktam a GCC-t. Ezen belül nem kell mindent felrakni. Én sem teszem. RGB cuccokat nem töltöm le. mert nem kell nekem . Továbbá nem töltöm le a NIS-t( Norton Internet Security, és az Audio drivert, mert külön hangkártyám van.Nvidia drivert letölteni.Chipset driver szintén fontos.Ha van külön vga, apu driver nem kell.Melyik x370-es lapod van?
-
DacMalac
aktív tag
válasz
powermause
üzenetére
A vinyó fw-jét tudnád frissiteni másik gépben? Ez is egy opció lehet ,hogy nem ismeri fel.Milyen márka?
-
DacMalac
aktív tag
válasz
powermause
üzenetére
Honlapon azt irja a nevezett BIOS frissitésnél, hogy :
Megjegyzés:
1. Ha a Q-Flash segédprogramot használja a BIOS frissítéséhez, győződjön meg arról, hogy a BIOS-t F32-re frissítette az F40 előtt
. 2. Mielőtt frissíti a BIOS-t F40-re, telepítenie kell az EC FW Update Tool eszközt (B19.0517.1 vagy újabb verzió), hogy elkerülje a 4DIMM DDR inkompatibilitását a 3. generációs AMD Ryzen™ CPU-n.
Ezt megcsináltad? Ez a fajta lap a nevezett alaplap? [link] -
DacMalac
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Sztem erre gondoltál: [link]
-
DacMalac
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Én innét szedtem le frissitést a LAn-hoz. [link]
-
DacMalac
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Eszközkezelőben nézz utána milyen WIFI modult ir hálózati kártyához a rendszer. Majd itt nézz utána a drivernek: [link] Én is itt találtam frissitést az hálókártyámhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest