Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dorien

veterán

válasz Arphox #80779 üzenetére

+ a DT770 Pro 80 ohm is erdekes lehet. Hatalmas, massziv, kenyelmes, pluss parna, nagy ter, V karakter.

Wherever you go - go with all your heart.

• Arphox

tag

válasz Arphox #80779 üzenetére

Sziasztok!
    Még itt írtam fejhallgató témában, és azóta meg is vettem a Beyerdynamic DT 770 PRO 80 OHM-ot a HitSpace-ben, és meg is írtam a részletes véleményem róla a weboldalukon de még (?) nem hagyták valamiért jóvá az értékelésemet, pedig azt akartam ide is bemásolni.

A lényeg, hogy kiváló a fejhallgató, egyszerűen imádom a hangját!
    Köszönöm Dorien, hogy ajánlottad!

Leírom pár szóban a tapasztalataimat:
    Összehasonlítottam az ATH-M30x - ATH-M40x - ATH-M50x fejhallgatókat. Ezekkel kapcsolatban az volt a tapaszalatom, hogy a legkényelmesebb a 30-as, utána távolabb a 40 és 50 holtversenyben.
    "Szép" hangzásban nálam a sorrend: 40 > 50 > 30.
    Ami érdekes, hogy a 30-as alig marad el a másik kettőtől, nem könnyen észrevehető a hangminőségbeli különbség, pedig árban jókora különbség van azért.
    Szóval azt mondanám, hogy ATH fronton így ajánlom ezt a hármat: 40 > 30 > 50.

Aztán kipróbáltam a DT 880 és 990 PRO-kat, és hanyatt vágtam magam először a nyíltságuktól, majd kicsit az árcédulától is. :D

És utána jött a DT 770 PRO, amibe azonnal beleszerettem.
    Egyszerűen kihoz olyan részleteket a zenékből, amikről eddig nem is tudtam, hogy ott vannak. Az eddigi eszközeim ezekre nem voltak képesek (Microlab Solo 6c, HyperX Cloud II, Superlux HD 681F). Szóval biztosra veszem, hogy nálam a lánc vége, a lejátszó eszköze volt eddig a "szűk keresztmetszet".

Észrevettem, hogy a hangerőre vele kevésbé vagyok érzékeny. Halkan is élvezhető; de hangosra feltekerve sem "zavar" a hangerő (nyilván egy pont után már igen, de értitek). Ezt a V-szerű karakter és a hangminőség számlájára írom.

Még egy utolsó dolog; tér tekintetében meglepően jó ahhoz képest hogy zárt fejhallgató, de nem éri el a nyílt Superlux HD 681F-es fejesemet (ez nem zavar).

Hangzásra abszolút kedvenc, és a felépítés minősége is kifogástalan, szóval itt a pozitívumok bőven túlhaladják a negatívumokat, de írok akkor negatívumokat is:
    1. Nem a legkényelmesebb. Szemüveggel még kevésbé. Még jócskán benne van a viselhető kategóriában és tudom órákat hallgatni, de nem mondanám kifejezetten kényelmesnek, feltételezem a fülrész mérete, alakja és tömege miatt. Jobban preferálnám, ha nem kerek lenne, hanem összébb húznák egy kicsit és inkább ovális; szerintem úgy kényelmesebb lenne.

2. Én több izolációt vártam volna tőle. Ezen valószínűleg segíthetek a gyári velúr helyett egy műbőr fülpárnával, de ahhoz képest hogy mire számítottam, ez kicsit kevesebb. Még mindig jó, de többet vártam. :)

3. Nem lecsatlakoztatható a vezetéke. Egyrészt ha tönkremegy a vezeték akkor vihetem szervizbe és pénzért kell javíttatni, másrészt a 3 méteres kábel az asztalomon túl sok, így nem tud rövidebb lenni.

Szóval nagyon köszönöm a segítséget Nektek, ismét kiváló terméket vettem a prohardver fórumozóinak köszönhetően. :) :R

A konfigomat lásd az adatlapomon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés