- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Honkydoo #600 üzenetére
Nem tartozom a kis termetű emberek táborába a 102kg-mal és a 46-7-es lábammal, annó nagyon sok cipőmárkát végigpróbáltam. Az általános jelenség, az volt, h alig bírtak ki fél évet a 20-25k-s cipők. Kb. 6 éve vásároltam meg az első CATpillar cipőmet, azóta nem vettem mást utcára.
A stílusa egyenesem hozzám illik, iszonyú strapabírók, s szerintem szépek is.Részemről bátran ajánlott kategória, nézz szét esetleg közöttük is.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Honkydoo #600 üzenetére
Én [ezt] veszem valószínűleg, de [lehet ez lesz belőle.]. Mondjuk Én márkafüggő vagyok, mindenem Adidas, nem is veszek mást. Nekem sokáig húzzák. Az elsőként linkelt cipő 13, a második 27 róka. Az első mindenképp nyárias cipő, a második meg egész évben jó. A linkelt oldalon egyébként rengeteg cipő van, nézelődj, ha ezek nem tetszenének.
-
Csemike
aktív tag
válasz
Honkydoo #600 üzenetére
Második éve nyúzok egy ilyesmi Reebok cipőt (az enyémnek piros a belső része). Eddig még semmi baja, pedig ez a hétköznapi cipőm, farmerhez legtöbbször ezt veszem fel. Mivel nagyon kényelmes, ebben másztam hegyet is legutóbb, de oda se neki.
Bőven 20 alatt volt, sőt, 10 alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest