Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Hejj, van ilyen topic is?
Mostanában kattantam rá a cipőkre, el is költöttem vagy 200e ft-ot rájuk, nem tudom, ez betegség-e már.Nike és Jordan surranók a kedvenceim, de az Asics vagy a NB sem áll tőlem távol.
Ma egy 2015-ös air max-et újítottam be, de nagyon rég óta keresek 45,5-es air max 1 snkrboot-ot - hátha van valakinek.
-
TripleB
senior tag
Sneaker's comin'
[link] -
Ace owner
addikt
Tudom hogy nem kéne hirdetni, de mégis ez a téma topicja.. Esetleg lehetne Cipő adok veszek beszélgetek is a neve.
Van egy ilyen Nike Air Force 1 Duckboot bakancsom 42,5-ös méretben. Nem volt hordva, inkább egy flax packos forcot szeretnék venni helyette, szobában egyszer felpróbáltam csak. Hátha érdekel valakit. Bolti ára 40-45 körül van, jóval olcsóbban adom
Számlás, garis egyébként. -
jjeahh
nagyúr
Hm, nekem nyáron még ebben is izzadna a lábam, télen meg 6 zoknival sem lenne elég
Szal nem hiszem, hogy létezik tökéletes 4 évszakos cipő
-
zolka95
őstag
válasz
Sanyi.il #853 üzenetére
Mindegy hogy téli vagy nyári, minden évszakban hordanám. Azt tudom, hogy az acél télen jól átveszi a hideget és megfagy a lábam, de majd 2 zoknit veszek fel vagy nem tudom.
Nekem csak az számít, hogy tartós legyen és olcsó. Nem tudom, hogy a munkavédelmi cipők tartósak-e vagy csak a szögektől védenek meg ha valami ráesik a lábamra.
Amit cipőre költöttem max 20-25 ezer volt. Mindig pumát hordtam, de a legutóbbi is hamar kilyukadt. -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Olyan cipőt keresek ami nagyon tartós és olcsó is, mivel az én csülkömön szétmegy a kínai, de még a márkás cipő is.
Acélbetétes munkavédelmi cipőn gondolkoztam.például ez
Nem a védelem miatt venném, hanem a tartóssága miatt. Úgy gondolom ha már munkavédelmi cipő akkor bírnia kell, főleg hogy mindennapi használatra lenne, tehát nem építési törmeléken meg szögeken járkálnék vele.Ti mit gondoltok erről?
Teljesen hülyeség amit írtam, mert ez is ugyanúgy tönkremegy mint más cipők vagy tényleg jól bírja, mert munkacipő? -
atees
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Nike Air Max cipőt és kb 1 óra használtam úgy összesen. Viszont nyikorog a cipő talpa, de nem hátul hanem az eleje ahogy lépek, semmi repedés semmi nem látható rajta. Az a baj neten vettem.
Valaki tapasztalt már ilyet, lehet megoldás rá? -
jjeahh
nagyúr
Hi! Jelenleg egy Pro-Keds-et nyúzok, meg egy Palladium bakancsot, tudtok valami hasonlóan jó minőségű alternatívát ezekre, aminek az árával sem szálltak el? A vászoncipő nem árt ha minimalista, mint ez, szal semmi sallang, a bakancs meg bármilyen lehet, csak az se legyen túldizájnolt. Converse, nike, adidas, vans kizárva, valami olyant szeretnék ami még nem volt és amivel nem megyek szembe az utcán 5 percenként
-
vwpolopg
őstag
válasz
Madn!ght #844 üzenetére
Az új generációs tiszák mint a gellért is a legnagyobb hulladékok sajnos... és minden évben 2x, az új kollekciókor emelkedik 1-1 ezrest az összes tisza ára... másfél év és már 40 rugó lesz ez a gellért is...szánalmas.
Amúgy az adidas súlyosan leszerepelt nálam. Ugye korábban említettem, hogy vettem egy sambát. 2 nap múlva lesz ez a samba 5 hónapos. Nem volt folyamatosan hordva és ennek ellenére a sarka lyukasra kopott, a jobb cipő elején-oldalán pedig szétfeslett a velúrbőr jó 3-4 centi hosszan a talphoz való ragasztás felett. A jövő héten viszem vissza gariztatni, amit már előre borítékolok, hogy valami csoda szakértővel elutasítanak arra hivatkozva, hogy én tehetek róla... ha nem így lesz és esetleg levásárolhatom az árát tuti nem cipőre költöm majd...
-
Madn!ght
addikt
válasz
vwpolopg #840 üzenetére
Épp most szemezgettem a Tisza Gellért típussal. Kicsit sokallom érte a 30+ ezer forintot.
Amit írtál, annak ismeretében meg végképp.
Lehet maradok a Helly Hansen-nél. Ezt próbáltam már, kicsit merev a talpa, viszont kollégáimnak van ilyen és elmondásuk szerint nagyon tartós darab.
-
Chiller
őstag
Sziasztok, nem tudom van-e itt élet, de ilyet keresek:
Nike air max+ 2009 leather blackLehetőleg nem horror áron (30k körül)
Tudtok valami megbízható helyet? Vagy felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kés topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- PlayStation 5
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest