Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OM442
csendes tag
Üdv!
Zgen, Dél-Amerikában használnak, és gyártanak 4 tengelyes buszokat: ilyen például a Marcopolo Paradiso 1800 DD, a másik pedig a Busscar Panormico DD, ami Scania, Volvo, és Merci motorokat kínál. Mindkét gép választható 6x2, vagy 8x2 kerékképlettel.
Hát igen, a Jumbocruiser nekem is nagyon bejön, ha érdekel, akkor a bussales.nl oldalon találsz egy felújított példányt. Már nem emlékszem, melyik oldalon olvastam, de ha nem tévedek, akkor 1973-1993-ig volt a gyártás, és 21 kiteres, V12-es Merci motor dolgozozz bennük potom 326 kW-tal, és 46 literes fogyasztással. -
OM442
csendes tag
Sziaaa!
Én is imádom a buszokat, főleg a turistabuszokat. Ezek a buszok léteznek, vagy tak tanulmánybuszok?Főleg a 2009-es Megalinerre gondolok, azt tudom, hogy korábban gyártották, de most? A Neoplan.de oldalon utánanéztem, de nem találtam. Lehet, hogy nincs is európai gyártásban? És az a Megaliner-szerű vanhool? Ilyet sem láttam sem katalógusban, sem sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest