Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelenait
csendes tag
Felszereltségből és az ülésekből kiindulva nagyobb cégek vezetőségének szállítására használták/használják. 2-1-es üléskiosztást általában magáncélokra használt buszokba szoktak szerelni illetve luxusutakhoz.
Én viszont világkörüli útra inkább ezt választanám (ami egyben egy újabb ritkaság, mert 2 darabot gyártotak, csak belőle.
):Mercedes O 404 DD

404-esen szerencsémre sokat utazhattam, mert apum sokáig dolgozott egy extramagas 404-esen. (állítólag az volt a promócios busz és elég jól fel volt szerelve) Nekem nagyon kényelmes csendes volt és meglepően szép állapotban volt és korához képest (15 év fölött volt) nagyon sok érdekes extra volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
):