- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Napi rejtély, miért fut a szegedi buszok egy része sárga rendszámmal?
-
Badman 4ever
őstag
Ide igaz egy Men In Black idézet:
Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik.ABE: Ezzel a 3 ajtóval is az a probléma, hogy elvileg első ajtós felszállítási rend van buszokon és van olyan sofőr, aki ezt elég komolyan betartja (ami nem is probléma), viszont a sok bamba utas lusta 5-10 métert hátrébb állni, ezért teljesen mindegy a felszállítás szempontjából, hogy hátul 1 vagy 3 ajtó van...
-
Badman 4ever
őstag
Mai történet, házból kimegyek a trolimegállóba, látom, hogy a szembe sávban áll egy Mercedes Citaro troli, de amikor jobban megnéztem, láttam, hogy a vészvillogója jelez fél lámpával, mert a troli elejének jobb fele hiányzott, először azt hittem karambolozott, de nem, csak le volt emelve az bal-elülső burkolati elem. Aztán szállok fel a trolira, amivel utaznék, erre bemondják a vezetőnek a rádiójába, hogy "XY jön a váltód". A kettőnek van köze egymáshoz? Mert én úgy tudom a trolikban nincs váltó, hanem fokozatmentesen gyorsítanak...
(Vagy csak a sofőrt váltották és csak én kombinálok.)
-
Badman 4ever
őstag
Az de durva, majd pont a busz foglalja el a helyet...
Már nem azért, de reggel amikor régebben iskolába, most meg az órákra járok be, mindig hering expresszel kell mennem, pedig a költözések miatt rengeteg járattal mentem már itt Szegeden, busszal, villamossal, trolival (1,2,3,4,5,7,9,20,...). Kihasználatlan járatot reggel még nem láttam fél 7 és 9 között, de olyan volt, hogy még a beiktatott tehermentesítőre se fértem fel, olyat sokan voltak. -
Badman 4ever
őstag
Épp pár perce nézhettem élőben az ablakomból, ahogy átadják a szegedi 8-as trolivonalat és az SKT-ARC Tr187-es trolit. Beállítottak egy Ikarus T280-at is, pedig Szegeden nem is járnak ilyenek már nagyon régóta, a festése is piros nem az SZKT zöldes festése, szóval csak erre az alkalomra bányászták elő a garázsból.
-
Badman 4ever
őstag
Ma volt alkalmam többször is utazni a Tisza Volán próba Scaniájával, jó kis busz, de szerintem nagyon ronda, a Mercik, a Volvok vagy az Ikarus 400-asok is felülmúlják kinézetben.
-
Badman 4ever
őstag
Remélem a trolipályázaton (mert tudtommal az még nem dőlt el) meg a Škoda 22Tr lesz a befutó.
Azt hiszem ez a te fotód Lenry, a Wikipédiáról van. -
Badman 4ever
őstag
Jól tudom, hogy már befejezték a 8-as vonal felsővezetékét és tesztelik trolikkal? A videódon is ez tűnt fel, hogy az új troli a 8-as vonalán futott a Szent István térnél.
Amúgy vicces a 10-es vonal építése, múltkor átvágtak egy vízvezetéket ha jól tudom és Tarján egy részén nem volt víz egy darabig. -
Badman 4ever
őstag
Hogy lehet, hogy a csuklós Conectok és Volvok szenvednek amikor felfelé mennek a hídon, de a 280 G-s csuklós Ikarus gond nélkül felrobog, pedig az utóbbi 190 kW-os és 10.350 köbcis, míg az előbbiek 202 és 260 kW-osak és 12.000 és 7000 köbcisek?
-
Badman 4ever
őstag
Faja topik! A trolikkal minden nap járok be a Radnótihoz, szóval már lassan azt is tudom, hogy melyiknek mi az ismertetőjele, a T-709-nek például kontakthibás a hátsó monitorja.
Egyébként egy Skoda 14Tr az előbb említett troli.Amúgy az új helyi gyártmányú trolink mikor készül el?
Őrá gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest