Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelenait
csendes tag
Hát az biztos, hogy jól mutatna.

Ám most, hogy jobban megnéztem a képeket találtam pár apróságot, ami igen nagy baja a busznak, ha rendes turista busznak akarnánk beállítani.
1. 100+2 főt írnak, hogy szállíthat, de az átalakítások miatt szerintem nem valósítható meg. Az első lépcső bal oldalra helyezése miatt buktak minimum az alsó szinten 4 helyet illetve az emeleten 2-t vagy 4-t. (Inkább 4-et, mert a lépcső egyenesen megy fel és több hely szükséges hozzá.)
2. A másik nagy baja, ami már a Skylinereknek (és az emeltesek 90%-ának), hogy csomagtartó túl kicsi. Sőt a mérete egyezik a Skylinerének és már ott is kevés. (Ezért van sok turistabuszon nyáron is síkoffer és utánfutó). A csukló mögötti két ajtó nem plusz csomagtartó, hanem az elektronikának és csukló egy részének a helye (képről legalább is ez jön le.) Ráadásul nincs vonóhorog, se síkoffertartó a buszon.
3. Amit korábbi hozzászólásomban írtam, hogy mechanikusak az ajtók, ami a mai világban már nem elfogadható. Főleg, egy ilyen busznál.
Ezeket a hibákat kijavítaná a leenedő tulajdonos valahogy, akkor biztos, hogy egy nagyon komoly busza lenne, ami egy cég buszflotájának az ékköve lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest