Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zelenait

csendes tag

válasz Lenry #428 üzenetére

Hát az biztos, hogy jól mutatna. :)

Ám most, hogy jobban megnéztem a képeket találtam pár apróságot, ami igen nagy baja a busznak, ha rendes turista busznak akarnánk beállítani.

1. 100+2 főt írnak, hogy szállíthat, de az átalakítások miatt szerintem nem valósítható meg. Az első lépcső bal oldalra helyezése miatt buktak minimum az alsó szinten 4 helyet illetve az emeleten 2-t vagy 4-t. (Inkább 4-et, mert a lépcső egyenesen megy fel és több hely szükséges hozzá.)

2. A másik nagy baja, ami már a Skylinereknek (és az emeltesek 90%-ának), hogy csomagtartó túl kicsi. Sőt a mérete egyezik a Skylinerének és már ott is kevés. (Ezért van sok turistabuszon nyáron is síkoffer és utánfutó). A csukló mögötti két ajtó nem plusz csomagtartó, hanem az elektronikának és csukló egy részének a helye (képről legalább is ez jön le.) Ráadásul nincs vonóhorog, se síkoffertartó a buszon.

3. Amit korábbi hozzászólásomban írtam, hogy mechanikusak az ajtók, ami a mai világban már nem elfogadható. Főleg, egy ilyen busznál.

Ezeket a hibákat kijavítaná a leenedő tulajdonos valahogy, akkor biztos, hogy egy nagyon komoly busza lenne, ami egy cég buszflotájának az ékköve lehet. :)

Új hozzászólás Aktív témák