Hirdetés
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A 280-as típus nem racionális okból van kinézve, csak csuklós-200-as fétisem van, ha már kaland.
De abban mondjuk az a jó, hogy sokfelé ismerik keleten, ahol meg nem, még ott is egyszerűbb megjavítani, mint egy 395-öst. Na jó, inkább azt mondom, hogy mindkét busszal csinálnék egy-egy világjárást. 
Egyébként jó sok évvel ezelőtt volt egy magyar csoport, talán a 80-as évek második felében, vagy már ki tudja mikor, egy 386-ossal mentek nagy túrára. Majd utánanézek, hogy is volt a történet, TV-ben is benne voltak anno.

Az orosz képekről jut eszembe: volt 4x4-es Ikarus is, abból vajon van még fellelhető példány?

Közben megtaláltam a könyvben a "terepjáró" buszok típusait: Ikarus 259.00 K1 és K2, illetve 259.50 K1.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De abban mondjuk az a jó, hogy sokfelé ismerik keleten, ahol meg nem, még ott is egyszerűbb megjavítani, mint egy 395-öst. Na jó, inkább azt mondom, hogy mindkét busszal csinálnék egy-egy világjárást.