- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#25237004 #12197 üzenetére
Nem értettelek félre, csak rossz helyre címeztem az első hsz-emet - bocsi! Úgy már én is jártam, ahogy te, nem is egyszer. Azt nem értem, amikor valaki a "pluszegysorért" vásárol. Meg azt, hogy szupertoleráns korszakunkban erre nem lehet megjegyzést tenni
, mert ma a "mindent el kell fogadni, akkor is, ha számodra érthetetlen agyrém" az egyik mainstream gondolat, amit mindenhol igyekeznek beültetni mindenki agyába, hogy aztán "saját" gondolatként terjessze tovább. De ez már nagyon-nagyon OFF itt, szóval tényleg hagyjuk.
(#12199) eami Azon mit nem értettél, hogy a kártyagyűjtés anyagi okokkal indokolható, míg azon ember játékgyűjtésére, aki nem játszik soha semmivel, csak veszi a sok szemetet, arra nincs épeszű magyarázat?
(#12198) reelc Csak ismételni tudnám magam. Inkább lapozzunk.
"Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt."
Erre mégis reagálnék: ha ezt valaki pl. cipőkkel csinálja, akkor betegségnek hívják. Még akkor is, ha néhanap hordja őket. Namost ennél miért jobb az, ha valaki olyan játékokkal csinálja, amikkel esze ágában sincs játszani? Szerintem ez is minimum furcsa, és abszolút hidegen hagy, ha a szupertoleráns 2010-es években ennek szóvá tétele mkinél kiveri a biztosítékot.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12197 üzenetére
Én is szinte mindig bundlit, ha legalább 1-2 játék van benne, amiről úgy érzem, játszani fogok vele valamikor.
Sosem voltam sorgyűjtő, nem is leszek.(#12196) interstate76: részemről nem divat tolerancia.
A világ legjobb dealjét az orrom elé dughatják, ha egyszer nem érdekel az a játék.De elfogadom, hogy van aki ész nélkül gyűjti. Az embernek legyen valami hobbija. Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt. Akkor sem, ha önmagát viszi romlásba ezzel. Vagy ha a legboldogabb ember lesz tőle. Nekem nem kell megértenem.
Nyilván van egy nagy rakás hobbi, amit szintén nem értenék, de hadd csinálják.Más szemében meg én vagyok eretnek, hogy egyáltalán pénzt adok játékért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest