Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eredeti játékok topik beli hsz-ekre
@ wwenigma (#48167)
hahh. ne haragudj, de ez megint hülyeség. mitől lesz ettől nagyobb profitjuk, mintha csak egy-egy kulcsot adnának a BTA* alatti és feletti részhez?
a kiadónak gyakorlatilag semmiben nem kerül még egy kulcsot előállítani, ettől nem ürül a raktárkészlete, nem kell felfűteni a gyártósorokat és ami a legfontosabb, nem egy fix X darabot ajánl fel, mert sose fogy el a kulcs (az hogy átmenetileg igen, az nem számít, mert végülis megkapod). humble-nél eddig se maradtak kulcsok, nem számít mennyit nem osztanak ki. tehát ezen nincs nyerészkedés* abban egyetértek, hogy a BTA nem jó rövidítés már, de sajnos továbbra is ezt használják, máshol pl. tier 1, tier 2-t szokás
a dadawa-nak címzett részre:
"ezentul lehet kereskedni a giftlinkekkel"ez szerintem nem zavarja annyira őket, mert például szemben a pőre kulccsal ezen a linken látszódni fog, hogy humble-ön vették, tehát a vevő tudhatja, hogy mennyit is adott érte az eladó és ahhoz képest döntheti el, hogy mennyit hajlandó fizetni érte. humble-t elsősorban a kulcsok többszörös haszonnal egyenkénti árusítása zavarta. (csak rá kellett nézni a hardverapróra HOB alatt: Crysis 2 ME 1-2 ezerért, BF3 5e, stb.)
szerk: igen, azt is akartam írni, amit K_mester írt, hogy Steam-es bundle-ök 90%-nál ugyanígy elvész, ami már megvolt.
@(#48171) echterion
én egészen biztos vagyok benne, hogy értem; csak szerintem egyáltalán nincs igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest