- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eredeti játékok topik beli hsz-ekre
@ wwenigma (#48167)
hahh. ne haragudj, de ez megint hülyeség. mitől lesz ettől nagyobb profitjuk, mintha csak egy-egy kulcsot adnának a BTA* alatti és feletti részhez?
a kiadónak gyakorlatilag semmiben nem kerül még egy kulcsot előállítani, ettől nem ürül a raktárkészlete, nem kell felfűteni a gyártósorokat és ami a legfontosabb, nem egy fix X darabot ajánl fel, mert sose fogy el a kulcs (az hogy átmenetileg igen, az nem számít, mert végülis megkapod). humble-nél eddig se maradtak kulcsok, nem számít mennyit nem osztanak ki. tehát ezen nincs nyerészkedés* abban egyetértek, hogy a BTA nem jó rövidítés már, de sajnos továbbra is ezt használják, máshol pl. tier 1, tier 2-t szokás
a dadawa-nak címzett részre:
"ezentul lehet kereskedni a giftlinkekkel"ez szerintem nem zavarja annyira őket, mert például szemben a pőre kulccsal ezen a linken látszódni fog, hogy humble-ön vették, tehát a vevő tudhatja, hogy mennyit is adott érte az eladó és ahhoz képest döntheti el, hogy mennyit hajlandó fizetni érte. humble-t elsősorban a kulcsok többszörös haszonnal egyenkénti árusítása zavarta. (csak rá kellett nézni a hardverapróra HOB alatt: Crysis 2 ME 1-2 ezerért, BF3 5e, stb.)
szerk: igen, azt is akartam írni, amit K_mester írt, hogy Steam-es bundle-ök 90%-nál ugyanígy elvész, ami már megvolt.
@(#48171) echterion
én egészen biztos vagyok benne, hogy értem; csak szerintem egyáltalán nincs igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Tudományos Pandémia Klub
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay
- További aktív témák...
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest