Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Ez szerintem a technológia limitációja, egy google spreadsheetben nem fogsz tudni olyan számítást megadni, hogy "a két érték közül az legyen itt, amelyik előbb lett beírva", sajnos. Így az lesz a nyertes azonos licitek mellett, akinek a neve előbb szerepel az oszlopok közt. Persze ilyen licitet nem kellene tenni egyáltalán.
Sajnos egy ilyen rendszer nem lesz egyszerre teljesen automatikus és fair, de szerintem kis közremködéssel lehet szépen együtt játszani.
1 - A licit tevők nevei publikusak. Szerintem írj rá itt PH-n arra, aki ugyanannyit tett, mint te, beszéljétek meg a dolgot (aki később tette, emeljen vagy törölje).
2 - Ha úgy döntesz, hogy kiszállsz, akkor szerintem az a legtisztább, ha te törlöd a saját oszlopodat. A legjobb az, ha senki nem piszkálja más oszlopát. És kevesebb ideig is tart, mint ide írni ilyen kéréseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő