- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekko84
csendes tag
válasz
SirRasor #113 üzenetére
Hozzáértő szerelő én vagyok, úgyhogy máshoz nem viszem, mert nem bízom más munkájában, ha magamnak rakom össze, akkor legalább tudom, hogy jó lesz, ráadásul anyagilag sem érné meg. Hát az biztos, hogy egy tanuló sosem fog olyat adni egy motornak, mint egy futár, így nagy igénybevételnek van kitéve, nap mint nap 200 km körül megyek - és hát nem bírják sajnos. sok futárral beszélek és mindegyiknek ugyanaz a véleménye, hogy a kis négyütemű japánokkal szinte sosincs baj. nemhiába már alig látni mz-ket, a japánokat szinte nem kell szerelni a kopó alkatrészeken kívül. én is át fogok ülni, ahogy tehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged