Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért nem egészen olyan ez a helyzet, mint a hasonlatod.
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Főleg a gonoszkodó stílusodat vele szemben.
Kezdő, Te is voltál az.
Egyébként mi van akkor, ha telepíti a WAMPP-ot, talán megeszi a gépét?
Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.
Ettől még a kezdőnek ne vegyük el a kedvét, inkább segítsünk neki, nem kérdezett olyan vad dolgokat, nem az volt a kérdése, hogy "nem működik, mit tegyek?", hanem részletezte.Szerk.: mondjuk nem vagyok az ügyvédje, majd megvédi magát, csak ez már nekem is feltűnt.
Biztos neked is szarul esett volna, ha az elején jól beoltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Kezdő, Te is voltál az.
Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.