- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #927 üzenetére
Életem első használt adatbázisa a MySQL volt. Anno letöltötem a mysql.com-ról, meg leszedtem mellé a Toad-ot (gugli dobta ki), és next-next telepítettem őket. Akkoriban még fórumok se nagyon voltak, mégis boldogultunk. A Toad varázslóit használtam, közben buzgón elemzve a generált SQL scripteket. Bevallom soha nem olvastam egy SQL-es könyvet sem.
A wampp, xampp dolgokban nem maga a wampp, xampp a gáz, hanem az a röhejes, hogy valaki mysql-t akar tanulni, és ehhez nem az az első logikus lépése, hogy felteszi a mysql-t, meg hozzá egy rendes gui-t, hanem felrak egy komplett keretrendszert, minden felesleges szarral együtt.
Olyan ez mintha autót akarna megtanulni vezetni, és ehhez előbb vesz egy komplett autószalont, miközben csak egy autó kellene.Mondjuk később kiderült, hogy webfejleszt emberünk a gépén, szóval ha értelmesebben fogalmazott volna, és nem azt mondja, hogy a mysql miatt raktam fel wampp-ot, hanem a wampp adott volt, akkor nem is kezdem el fikázni, hanem csak a PHPmyadmin helyett javasoltam volna valami rendes GUI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest