Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
parnacs - parancs ? Bár ezt valószínűleg csak most írtad el.
Hibaüzenet volt? Vagy csak nem csinálta amit kell?
A kód működőképes, de megfelelő működéshez a környezetnek (főleg adatbázisnak) passzolnia kell. echo mysql_error(); dob valamit?
$email változót írasd ki, hogy átjött-e.
Ja még az előzőben az updatehez kell egy where id = x, mert így minden sor letoltve mezőjéhez hozzáad egyet.
szerk: Lassú voltam.
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
az első sorban elírtad a változó nevét ($parnacs) :)
egyébként szerintem ez jónak tűnik (leszámítva persze azt, hogy nincs levédve az, amit az adatbázisba insert-elsz). ha mégsem működik, első körben irasd ki az sql query-det, onnan látni fogod, mi a gond.
esetleg az okozhat még gondot, ha mondjuk a tábládban az id oszlop not null-ra van állítva és nem auto increment-es, akkor elvileg mysql hibát kell kapjál. ennek kiderítésére (és úgy általában az sql hibák feltárására a következő módon érdemes query-ket futtatni:
mysql_query($parancs) or die (mysql_error());
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest