- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
nevemfel #2204 üzenetére
Ezen elgondolkoztam, és sikerült rekonstruálni a sztut
Az installer script amit írtam eddig id ugyanaz volt, meg a query. Igenám, de lusta módon csak olyanok voltak benne hogy pl mezőneve text not null (default nélkül)
Érdekes módon ha ebbe a táblába beszúrtam egy sort ahol egy ilyen mezőbe nem adtam meg értéket, akkor mivel null nem lehet üres lett. Mintha a szerveren lenne egy globális default ‘’
A mai telepítéskor feltűnt hogy beszúráskor hibával nem ír be ha nem adok meg értéket, mivel not null mezőbe kért adatot. Én meg hülye módon default null és nem default ‘’ beállítással orvosoltam a beszúrást
És valoban ezért lett ezen a szerveren az érték nélküli mező és nem üres
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest